Drømmer du om et landkøkken? 

Holder du af at tilbringe din fritid i køkkenet og lave god mad til familie og venner? Er køkkenet hjertet af dit hjem, hvor familien samles efter en lang dag på arbejde eller i skole, og hvor du inviterer venner over på middag i fredag aften? Summer dit køkken altid af liv, skal du også have et køkken, der æstetiske og funktionsmæssigt passer til det liv, du leves der. Her er et charmerende landkøkken det perfekte valg, hvis du vil have at smukt køkken, hvor traditionelt snedkerhåndværk forenes med funktionalitet og moderne løsninger. Et landkøkken behøver ikke ligne noget fra et gammelt bondehus, men kan fusionere æstetikken med unikke og finurlige detaljer med funktionelle køkkenelementer, der passer til en moderne livsstil.

Bring idyllen ind i køkkenet 

Med et snedkerbygget landkøkken kan du sætte et personligt præg på dit køkken. Landkøkkener adskiller sig fra de minimalistiske, hvide køkkener uden ubrudte flader, der ellers er oppe i tiden. Et landkøkken er mere rustikt, og især inspireret af det franske landkøkken, der er kendetegnet ved fyldningslåger, klassiske træsorter, messinggreb og et mørkere farvevalg end de skandinaviske køkkener, for eksemepl i grønne eller blå nuancer. Det franske landkøkken har også masser af lys og luft, og har som regel en køkkenø, som man kan bruge til at udfolde sin kogekunst på. For at skrue op for stemningen, kan du få vitrineskabe, hvor du kan fremhæve dit porcelæn eller keramik, eller pryde din køkkenø med tørrede eller friske urter og blomster fra haven. 

Førsteklasses håndværk og kvalitet 

Selvom du sikkert sætter æstetikken højt, når du vælger er landkøkken, behøver du ikke gå ned på kvalitet. Materialerne er nøje udvalgt, så du dit køkken kun laves i holdbare og slidstærke materialer som stål, lavasten og FSC-certificerede træsorter, for eksempel eg, ask og amerikansk valnød. Et landkøkken er et snedker køkken, fremstillet til den store familie, hvor der er masser af liv og aktivitet – og det skal det også holde til langt ud i fremtiden, både i design og funktion. Du kan være sikker på, at hængsler, skuffeløb og motoriserede elementer er i en slidstærk kvalitet, der let kan repareres.

Funktionalitet i top

Selvom et landkøkken emmer af gammeldags æstetik og charme, behøver man ikke gå ned på køkkenets funktionalitet. Der er plads til alle nutidens bekvemmeligheder, du er vant til fra et moderne køkken, så du kan fordybe dig i at lave god mad ligesom du plejer. Med at landkøkken er der god plads til at finde ro og fordybelse, fordi du kan designe det, så det passer efter din rytme og dine behov, og det netop har de funktioner, du skal bruge. 

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg