Optimér dit badeværelse med disse 3 tips

Dette indhold er sponsoreret

Har du heller ikke mange kvadratmeter at arbejde med, når det kommer til indretningen af dit badeværelse? Badeværelset og køkkenet er de to praktiske rum i hjemmet, og blandt disse er det desværre ofte badeværelset, der nedprioriteres. Man vil langt hellere bruge tid på at indrette og opgradere køkkenet, da der er flere kvadratmeter at udfolde sig på. Køkkenet virker umiddelbart som det vigtigste rum, især for os madentusiaster, men man bruger næsten lige så meget tid på badeværelset, så det er vigtigt at føle sig godt tilpas derinde. Derfor vil vi her i artiklen give dig tre tips til, hvordan du kan optimere de få kvadratmeter på badeværelset.

Løft opbevaring op fra gulvet

En smart metode til at skabe mere plads og opbevaring er at løfte skabene op fra gulv til væg. Den mest optimale løsning er klart en lukket opbevaringsløsning, fordi du på den måde undgår, at dine toiletsager får vandsprøjt og damp på sig. Du kan eksempelvis bruge et almindeligt overskab som vægskab på badeværelset, da overskabe fylder meget lidt i et rum, fordi de er smalle i dybden, og samtidig har du mulighed for at lukke en låge ind til dine produkter. Du kan også vælge at hænge hylder op på væggene, hvor du kan placere toiletpapir, produkter og rengøringsmidler, men her vil der være risiko for, at dine ting bliver våde. Hvis du har gode udluftningsmuligheder, vil det selvfølgelig ikke være et større problem.

Udnyt spejlene

Et spejl er altafgørende for et badeværelse, da det er her, hvor man gør sig klar til dagens strabadser, hvor man netop har brug for at kunne se sig selv. Men et spejl kan også bruges til at skabe en illusion om, at badeværelset ikke er nær så småt. Et spejl kan nemlig få et rum til at syne større, fordi rummets lysindfald, indretning og møbler reflekteres i spejlet. Et spejl kan derfor være med til at tilføje en hel ekstra dimension til et rum, hvilket netop kan være brugbart på et lille badeværelse. Hvis du gerne vil anskaffe dig et nyt spejl, så er en god tommelfingerregel for valg af spejl til badeværelset: Jo større, jo bedre! 

Hæng toilettet op

Ligesom at væghængte skabe kan optimere pladsen på et badeværelse, så kan et væghængt toilet også spare utrolig meget plads, hvis kvadratmeterne er få. Det giver et lettere og luftigere udtryk, at toilettet svæver fra gulvet, og den frigivne gulvplads gør det ligeledes super nemt at rengøre badeværelset hurtigt. Det kræver dog, at væggen er solid, fordi den skal kunne bære et helt toilet og en kropsvægt på samme tid, og samtidig skal væggen kunne rumme både cisterne, afløb og vandrør. Men hvis dit hjem har stærke vægge og er solidt bygget, så er et væghængt toilet helt klart værd at overveje.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg