Tre måder at dykke ned i det thailandske køkken på

Thaimad er kendt og elsket over hele verden for sin særlige smag. Hvis man aldrig har smagt thaimad før, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal starte med at smage. Der er nemlig mange forskellige retter at vælge imellem, og de fleste af dem indeholder en række ingredienser, som måske ikke er så velkendte for én. 

Her får du tre bud på, hvordan du kan dykke ned i det thailandske køkken og blive introduceret til noget af dét som thaimad kan indeholde.

Bestil thaimaden udefra

Thaimad er en af de mest populære former for mad udefra, og det er ikke uden grund. Thaimad byder på en masse forskellige smagsnuancer, og der er noget for enhver smag. Har man lyst til at smage thaimad, så kan det være en mulighed at bestille thai take away. På den måde er man sikker på, at maden er lavet rigtigt, og at den smager, som den skal. 

Thaimad kan eksempelvis bestilles som en salat, som en suppe eller som en wok. De fleste thai restauranter har et bredt udvalg af retter på menukortet, så man kan som regel altid finde noget man kan lide.

Hold thai aften derhjemme

Et andet bud kan være at man skal forsøge at kaste sig ud i det thailandske køkken derhjemme. At holde thai aften derhjemme kan være en hyggelig og afslappende aften for familien med mulighed for at få smagt en masse forskellige retter. 

Det behøver heller ikke være svært eller kræve mange timer i køkkenet. Wok er eksempelvis en ret, som er utrolig nem at lave derhjemme, da den hverken kræver meget tid, og samtidig er ingredienserne lette at få fat på.

Gå all in og tag hele turen

Der er mange gode takeaway muligheder for thaimad rundt i Danmark, og det er en dejlig nem måde at få lov til at smage forskellige thailandske retter. Men står man og har både tiden og pengene til det, så kunne det også være en eksklusiv idé at gå all in og tage hele turen til Thailand. 

Thailand er et af de populære rejsemål for danskerne, og det er ikke uden grund. Udover at man naturligvis får muligheden for at smage deres lækre mad, så vil man samtidig på sin “all in tur” kunne få lov til at opleve landet og kulturen.

Her var tre måder man kan dykke ned i det thailandske køkken på, så man er klar til at blive klogere på denne spændende madkultur.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg