4 gode grunde til at tygge True Gum

Tyggegummiet har en mere end lang forhistorie. Nutidens form for tyggegummi kan spores tilbage til 1800-tallet, og arkæologer har endda fundet beviser på, at nogle af antikkens mennesker tyggede harpiks, når munden skulle holdes beskæftiget. 
 Der har altid været mange grunde til at tygge tyggegummi. I nyere tid har vi dog fundet ud af, at der også er nogle gode grunde til at lade være. Tyggegummi er stort set unedbrydeligt, og derfor er det ikke ligefrem godt for miljøet. Heldigvis er nogle producenter begyndt at specialisere sig i en løsning på dette problem. Nedenfor giver vi dig fire gode grunde til at tygge True Gum. 

Det miljøvenlige valg 

Tyggegummiet, som vi har kendt indtil nu, er blandt de mest udbredte former for gadeaffald i verden. Globalt set står tyggegummiet faktisk for omkring 100.000 ton globalt affald om året. Dertil gør dét plastic, der findes i almindeligt tyggegummi, at tyggegummiet ikke kan nedbrydes. 
 True Gum er 100% plantebaseret. Og da firmaet i alle deres pakkeløsninger udelukkende gør brug af pap, køber du 100% plasticfrit, når du køber True Gum. 

De glade tænder 

Selvom True Gum grundlæggende set adskiller sig fra dét tyggegummi, du er vokset op med, har True Gum også mange af de fordele, som karakteriserer de større producenters varer. For eksempel er alle True Gums produkter sukkerfri, og dét betyder, at du kan tygge løs uden at bekymre dig om, hvad det gør ved dine tænder. Firmaet er konstant i gang med at udvikle nye varianter, og én af de nyere kan endda hjælpe dig på vej mod hvidere tænder. 

Den gode smag 

Der findes mange grunde til at tygge tyggegummi. Den mest almene er nok, at tyggegummi giver frisk ånde. Smagen i tyggegummi betyder meget for dem af os, der tygger det jævnligt, og heldigvis behøver du ikke at gå på kompromis med smagen, når du køber True Gum.True Gum findes blandt andet med mint, citron, hindbær, kanel, lakrids og ingefærsmag, så uanset dine præferencer, kan du med garanti finde en True Gum-variant, der passer perfekt til dig. 
 Er du klar til at fylde kurven med masser af lækre varianter fra True Gum? Eller vil du blot gerne vide en smule mere om producentens historie, formål og værdier? Bliv meget klogere på denne side


  

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg