Rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft

Rabarbersaft minder mig om sommer og sol. Saften smager skønt kogt kun på rabarber – og sukker selvsagt – uden nogen som helst former for andre

Rabarbergrød

Gammeldags rabarbergrød

Rabarbergrød – Hellere rabarbertid end agurketid. Rabarbertid er forårstid. Rabarbere er klar til høst hen omkring slut marts start april og frem til sankthans, men du kan

Hurtige morgenboller

Hurtige morgenboller

Min yndlingsmorgenmad er friskbagte morgenboller. Det der kan være udfordringen ved det, er, at du skal tidligt op – længe før de andre – for at

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Det er ikke så tit, jeg laver syltede rødbeder, for jeg får af svigermor, og derudover synes jeg også, at dem du kan købe, er

Varme hveder

Varme hveder

Traditionen med at spise varme hveder aftenen før store bededag er lidt uklar, for oprindeligt var hvedeknopperne beregnet til at spise ristede på store bededag, som jo

Figenmarmelade

Figenmarmelade

Marmelade er som regel noget, vi forbinder med frugtmos eller -kompot til dessert eller til pålæg på morgenbrødet eller på bollerne til eftermiddagskaffen. Og selvom der

Kiksekage

Kiksekage med digestive

Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kiksekage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage. Så da min kone luftede

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer med remonce

Kanelsnurrer med remonce lyder norsk i mine ører – man snurrer rundt – men jeg ved ikke, om det er det. Det er i hvert fald

Farfars Mad

Der er noget for alle smagsløg her!
God Appetit