Et abonnement på babypakker er en perfekt dåbsgave

Babypakker

En babypakke kan være en anderledes dåbsgave, hvor både forældre og barn rent faktisk får noget, som de kan bruge. I pakken er der nemlig en række forskellige produkter, som legetøj, mad og cremer, som forældrene kan prøve af på barnet og finde ud af, om det er noget, de og barnet kan lide.

Som bedsteforælder kan det være svært at vide, hvad du skal give dit barnebarn i dåbsgave. Hvad har sådan en lille størrelse egentlig brug for i dag, hvor det virker som om, at de fleste forældre har anskaffet sig ting til barnets første leveår, allerede inden det er blevet født?

Der kan det være en smart idé for dig at tænke ud af boksen – eller måske netop ind i boksen. For nu kan du give babypakker på abonnement i dåbsgave. Babypakker er en månedlig pakke, som din søn eller datter modtager. I pakken er produkter, der afspejler det, dit barnebarn har brug for netop nu. Det kan være legetøj, mad og hudplejeprodukter.

Produkterne skal ikke nødvendigvis dække alle dit barnebarns behov, men er en måde at teste produkterne af på. Det er altså en måde for din søn eller datter at finde ud af, om en bestemt creme til babynumser for eksempel er noget for dem.

Men er det ikke mærkeligt at give et abonnement i dåbsgave?

Som bedsteforælder har du det måske mærkeligt med at give et abonnement i dåbsgave. Skal du ikke hellere give en ting, som dit barnebarn kan have resten af livet?

Det er en fin og smuk tanke, men sandheden er jo, at dit barnebarn typisk kun er tre til seks måneder gammelt, når han eller hun bliver døbt. Derfor kender du jo intet til hans eller hendes personlighed, og hvad vedkommende vil blive glad for i fremtiden.

Det er jo ærgerligt, hvis du for eksempel bruger en masse penge på for eksempel en Kay Bojesen figur, som dit barnebarn sælger, når han eller hun bliver teenager, fordi det ikke lige er vedkommendes stil, og han eller hun faktisk hellere vil have pengene. Så ved du i hvert fald, at både dit barn, svigerbarn og barnebarn vil få glæde af produkterne i en babypakke.

Er babypakker pengene værd?

Et andet relevant spørgsmål, når du overvejer at give babypakker i gave, er, om de er pengene værd. Et af de firmaer i Danmark, der tilbyder babypakker, er LittleUnBox. Hos dem koster en månedlig babypakke 198 kroner, men der er varer i for mindst 400 kroner.

Samtidig er det varer, der har en virkelig høj kvalitet. Legetøjet er for eksempel fra producenter, der sikrer, at der ikke er skadelige materialer og giftstoffer i. Hvis du spørger din søn eller datter, vil det helt sikkert være noget, som de går op i.

Et abonnement på babypakker er helt klart en anderledes dåbsgave, men også en meget brugbar en af slagsen. Derfor er det bestemt værd for dig at overveje, om det ikke vil være den rette gave til dit barnebarn.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 gaveidéer til den madglade mand

Den generelle tendens blandt mænd er, at de ikke får skrevet ønsker på ønskelisten i løbet af året, og når julen eller deres fødselsdag endelig

Findes der et romantisk køkken? 

Hvis man skal arrangere en romantisk middag, kan det være nærliggende at spørge, om der findes et særligt romantisk køkken. Hvor skal man hen i