Har du traumer fra fortiden? Overvej regressionsterapi

Man kan ikke leve livet fuldt ud, hvis man har en masse ubehandlede traumer, som man bærer rundt på. Det kan være hårdt at skulle arbejde på det, men det er også noget, der kommer til at være det hele værd i sidste ende. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad regressionsterapi indebærer, og så bliver du måske klogere på, hvorvidt det er noget for dig.

Man kan ikke ændre fortiden

Selvom det ikke er muligt at ændre fortiden, så kan det lade sig gøre at ændre, hvor meget den påvirker den, man er i dag. Hvis man får tilstrækkelig indsigt i sin fortid, så kan det være med til, at man får en indsigt i nutiden, der er meget værdifuld. 

Lad ikke fortiden begrænse dig

Der er desværre mange, der har svært ved nutiden på grund af noget, der er sket i fortiden. Man kan som sagt ikke ændre, hvad der er sket, men det er også vigtigt, at man ikke lader sig begrænse af det. Det er noget, som Regressionsterapi kan hjælpe med. Der er ingen grund til, at man går rundt og har det værre, end man egentlig behøves at have det. 

Få adgang til det glemte

Der er også mange, der kan være i tvivl om, hvad der er sket med dem. Nogle fornemmer bare en følelse, der er forkert, uden at de kan forklare, hvad der egentlig er sket. Der er faktisk flere, der oplever at få glemte minder tilbage, når de begynder at arbejde med terapi på denne måde. Det kan godt være en skræmmende tanke, at man skal tage et sted hen, hvor man måske finder ud af noget, der ikke er så rart. Ikke desto mindre, så er det vigtigt, at man får gjort noget ved det, hvis man kan mærke, at der er noget, man er i tvivl om. Det er nemlig ikke muligt at komme videre fra fortiden, hvis man ikke sørger for at få den behandlet tilstrækkeligt.

Gør livet godt

Man må aldrig tænke, at der er sket for meget i ens liv til, at man kan have det godt. Det handler også om, hvordan man behandler det, der er sket med en. Det er bare ikke sikkert, at man er i stand til selv at gøre det og derfor er det heldigt, at der findes eksperter derude, der står klar til at hjælpe.

Regressionsterapi og hypnose

Der er forskellige måder, hvorpå regressionsterapi kan foregå. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at man bruger hypnose i forbindelse med regressionsterapi. Det kan være, at det lyder skræmmende, men så er der også andre metoder, man kan tage i brug. Der er f.eks. en metode, hvor man laver en tidslinje på gulvet, som man går tilbage af rent fysisk. Det kan være, at du selv skal kigge nærmere på regressionsterapi, hvis du går rundt med noget, der forhindrer dig i at leve dit liv til det fulde. Der er altid noget, man kan gøre ved det.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Table of Contents

Relaterede indlæg