Kan billig maling godt betale sig?

Hvis du skal have malet derhjemme, så kan det godt være fristende at vælge den billigste maling, du kan finde. Maling er nemlig utrolig dyrt, og hvis du skal have malet en stor facade, så løber prisen hurtig op. 

I sådan et tilfælde kan det så betale sig at vælge en billig maling og forvente en ordentlig dækning? Vi har svarene til dig her.

Er dyr maling pengene værd? 

Det korte svar er: ja, i de fleste tilfælde kan det bedre betale sig at vælge en lidt dyrere maling. Dog er det ikke altid nødvendigt at betale en bondegård for at få ordentlig kvalitet. Du kan altså godt finde billig maling, som også er af en vis standard. 

Dit valg af maling kommer også an på om du blot skal have malet lister i kælderen eller om alle fire vægge i soveværelset har brug for ny maling. Hvis du ikke har brug for særlig meget maling, så kan det godt svare sig at købe et billigere alternativ. 

Maling og dækkeevnen

Mange falder i fælden og køber en billig omgang maling, som så viser sig ikke at være god nok. Det kan for eksempel være, at malingen er for tynd og derfor ikke dækker væggen ordentlig. I sådan et tilfælde skal du male over i flere lag, hvilket alligevel løber op og bliver dyrt, fordi du skal bruge flere penge på malerbøtter. 

I langt de fleste tilfælde er der sammenhæng mellem kvaliteten og prisen. Når det er sagt, så er den dyreste heller ikke altid den bedste maling. Spørg til råds i butikken, nærlæs på bøtten og sørg for at vælge en maling, som passer til dine behov. Hvis du absolut skal vælge en billig maling så kig efter tilbud, prisnedslag eller tjek onlinebutikker for at finde god maling til en overkommelig pris. Læs mere her om billig maling.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg