Mødelokaler i København til din madklub

Madklubber kan være mange ting – og behøver ikke nødvendigvis handle om at lave mad. Det kan også være f.eks. spis-sammen arrangementer, hvor I hver især medbringer en ret, produktdemonstrationer eller møder, hvor I får indblik i nye madtendenser. Til den slags arrangementer kan det være praktisk med et mødelokale, hvor I kan samles om jeres interesse. Skal du bruge et mødelokale til madklubben i København, lejer du det billigst hos et firma på Frederiksberg. Læs med, og hør hvor det er.

Når du hører ordet ”madklub”, tænker du nok tilbage på din kollegietid, hvis I skiftedes til at lave mad til hinanden. Eller på de madklubber hvor flere familier går sammen, og spiser skiftevis hos hinanden hen over en uge – eller på bestemte ugedage hver uge.

Men en madklub kan også være en klub, hvor I mødes omkring forskellige interesseområder inden for mad. Det kan være folk, der laver mad efter bestemte principper, følger en bestemt diæt eller går op i bestemte typer af madmaskiner, f.eks. har en Termomix fra Vorwerk.

Mødelokaler til madklubben

Den slags madklubber har det med at vokse sig større, end at I lige kan samles hjemme hos en af jer. Derfor kan det være nødvendigt at se sig om efter mødelokaler til madklubben.

Er I medlemmer nok i klubben, kan I selvfølgelig høre kommunens Skole- og fritidsforvaltning, om I kan komme ind under den ordning. Så kan I få tildelt et klasseværelse på en skole, hvor I kan mødes på faste ugedage.

Det kræver dog, at I kan stille med minimum 12 medlemmer, og at der er nogle formelle vedtægter for jeres madklub, samt at alle kan melde sig ind i den.

Så kan I ikke mønstre så mange medlemmer i jeres madklub, eller er I ikke interesserede i, at alle kan melde sig ind, er I nødt til at finde et mødelokale til madklubben selv – og selv betale for det.

Mødelokaler i København

Har madklubben brug for et mødelokale i københavnsområdet, kan det hurtigt blive dyrt at finde et mødelokale på ”deltid”. For med kun en fast månedlig eller ugentlig mødedag, giver det ikke mening at leje på fuld tid.

Desværre har mange af de steder, hvor du kan leje et lokale for en kortere periode, tårnhøje priser – og tit skal du også betale både depositum og et fast månedligt beløb for at have adgang til at bruge lokalet.

Men heldigvis er der en både nemmere og billigere løsning på Frederiksberg.

https://hosnorup.dk/produkt-kategori/moedelokaler/ kan du leje mødelokaler på timebasis til en utrolig lav pris, uden at du får andre økonomiske forpligtelser. 

Det er bare at booke dig ind på de dage, hvor madklubben har brug for mødelokaler i København, og så betale for den time eller to, som mødet varer.

Mødelokalerne ligger tæt på Zoologisk Have med masser af buslinjer næsten lige til døren, samt både Metro og S-tog tæt på. Som lejer har du adgang til et lille tekøkken, hvor I kan lave kaffe, te og måske anrette forfriskninger og snacks.

På den måde er det både nemt, fleksibelt og billigt at finde et mødelokale i København til møderne i jeres madklub.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 gaveidéer til den madglade mand

Den generelle tendens blandt mænd er, at de ikke får skrevet ønsker på ønskelisten i løbet af året, og når julen eller deres fødselsdag endelig

Findes der et romantisk køkken? 

Hvis man skal arrangere en romantisk middag, kan det være nærliggende at spørge, om der findes et særligt romantisk køkken. Hvor skal man hen i