Viskestykke-køb: Tænk over disse 5 ting inden du vælger

Viskestykker er et must i ethvert køkken, og det er noget, som de fleste af os bruger hver eneste dag og ofte flere gange om dagen. Derfor er viskestykker noget, du aldrig må gå ned på, og det kan være en god idé at have en del på lager i skuffen. Hvis du er på udkig efter nye viskestykker, kan du her få nogle tips med på vejen, så du kan finde de bedst mulige til netop dit køkken.

1: Vælg en stil, der passer til dit køkken

Selvom viskestykker ikke fylder så meget i dit køkken, da de typisk blot hænger på en knage eller lignende, er det en god idé at finde nogle, der matcher din indretningsstil. På den måde vil de kunne bidrage til en gennemført indretning i dit køkken, og det er en meget nem måde at indrette på.

Viskestykker findes i mange forskellige stilarter, og du kan både finde mønstrede og ensfarvede.  Derudover er der både viskestykker i afdæmpede farver, men også nogle med mere gang i. Hvis du gerne vil have mere farve ind i dit hjem, er det oplagt at vælge nogle farverige viskestykker, da det er en let måde at pifte køkkenet op på.

Du kan også overveje de klassiske blå- og hvidternede kokkeviskestykker, som de fleste af os kender til.

2: Materialet spiller en vigtig rolle

En anden ting, der er værd at tage stilling til, når du skal vælge dine viskestykker, er deres materiale. Materialet spiller både en rolle i forhold til, hvordan viskestykkerne føles, hvor længe de er om at tørre, men også i forhold til deres holdbarhed. Derfor er det en god idé at tage materialet med i dine overvejelser.

Mange viskestykker er af bomuld, hvilket er et godt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Der findes også viskestykker i bomuldsfrotté, som har en god sugeevne, hvilket også kan være nyttigt. Du kan dog også finde lækre viskestykker i hør eller i en kombination af hør og bomuld og i andre materialekombinationer.

3: Flere forskellige prisklasser

Viskestykker koster sjældent ret meget, og selv hvis du vælger ét fra et anerkendt mærke, vil prisen sjældent komme meget over de hundrede kroner. Det vil altså sige, at viskestykket aldrig kommer til at koste det hvide ud af øjnene.

Alligevel er der forskel på prisen alt efter, hvad du vælger, og du kan for eksempel finde klassiske kokkeviskestykker til yderst lave priser, hvor kvaliteten stadig vil være god. Disse kan for eksempel være oplagte, hvis du skal bruge mange viskestykker og derfor ikke vil have, at prisen skal løbe op.

4: Går du op i mærkevarer?

Elsker at eje ting fra bestemte mærker? I så fald er det måske ikke helt ligegyldigt for dig, om dit viskestykke er fra et ukendt mærke eller fra et designerbrand. Derfor vil det nok glæde dig, at mærkevareviskestykker som sagt ikke koster en formue, og at det af denne grund er et oplagt sted at gå efter en vare fra et anerkendt mærke. Om du foretrækker et klassisk dansk designerbrand eller et udenlandsk, er op til dig, og der vil være rig mulighed for at få fingrene i begge dele.

5: Ikke alle viskestykker er lige store

En ting, som ikke mange overvejer, når de skal ud at købe viskestykker, er størrelsen på dem. Generelt er der heller ikke så store forskelle på viskestykkers størrelse, og de vil typisk have mål på omkring 50 x 70 centimeter. Der findes dog viskestykker, der afviger fra standardstørrelserne, og du kan sagtens finde et større viskestykke, hvis du har behov for dette.

Du kan for eksempel finde et, der måler 60 x 155 centimeter, og som derfor sikrer dig en god og alsidig størrelse. Et sådant viskestykke vil du også kunne anvende som forklæde ved at binde det rundt om livet.

Bestil viskestykkerne med det samme

Når først du har fundet ud af, hvilke viskestykker der skal pryde dit køkken, er det om at bestille dem hjem med det samme. På den måde kan du hurtigt tage dem i brug og nyde både deres funktionalitet og ikke mindst deres design, der med sikkerhed vil fungere til dit køkken.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 gaveidéer til den madglade mand

Den generelle tendens blandt mænd er, at de ikke får skrevet ønsker på ønskelisten i løbet af året, og når julen eller deres fødselsdag endelig

Findes der et romantisk køkken? 

Hvis man skal arrangere en romantisk middag, kan det være nærliggende at spørge, om der findes et særligt romantisk køkken. Hvor skal man hen i