7 nye madtrends, du kan prøve

bubble waffle

Mad og drikke bliver ofte en nødvendighed i den travle hverdag, men med de mange nye trends, der hele tiden dukker op på området, er det blevet nemmere at få madoplevelser. Hvorfor spise det samme, når man kan prøve noget nyt og sjovt? Her finder du 5 nye madtrends, – både søde og sunde – som du kan prøve.

Bubble waffle

Hvis du er fan af isvafler og belgiske vafler, så skal du give bubble waffle en chance. Bubble waffle er en ny form for isvaffel, der godt kan minde lidt om en belgisk vaffel i en konisk form. Bubble waffles fylder man med is ligesom almindelige isvafler, og de er meget populære. Det kan godt være svært at finde steder, hvor man kan prøve bubble waffle, men flere og flere steder er begyndt at sælge den nye form for isvaffel. 

Mochi

Mochi er en japansk dessert, der i sig selv ikke er en ny opfindelse. Den er dog først for nyligt begyndt at blive udbredt i USA og europa. Mochi er lavet af sødt rismel, og det har en helt speciel konsistens, der kan være svær at beskrive. Det er altså en dessert, man selv skal prøve. Indholdet af Mochi kan variere fra cremer til bær til is.

Dessertpizza

Vil du have noget, der både er sødt og sjovt? Så kan det være du skal give dessertpizzaen et forsøg. Flere og flere pizzeriaer er begyndt at tilbyde deres helt egen form for dessertpizza. Oftest ser man en pizzabund med nutella i stedet for tomatsovs. På toppen finder man oftest toppings som jordbær, banan eller måske flødeskum. Det er altså en ordentlig sukkerbombe.

Bubble tea

Bubble tea er virkelig steget i popularitet på det seneste. Bubble tea er en drik, hvor der er små saftige kugler i, der suges op igennem et meget tykt sugerør sammen med selve drikken. Du kan ofte vælge mellem et bred udvalg af både “bubble” og tea, så du kan få den kombination, du selv bedst kan lide.

Avocado toast

Leder du efter en lækker måde at være sund på, så er avocado toasten kommet for at blive. Du kan selvfølgelig selv sammensætte din toast, lige som du vil have den, men man ser den oftest være sammensat af avocado, skinke eller bacon eller måske noget æg. Toasten skal gerne krydres med til salt og peber. Det er altså en super lækker måde at få en sundere morgenmad eller frokost.

Bananbrød

Bananbrød er en gammel kending, der er ved at finde sin plads i verden igen. Denne gang er bananbrødet gerne toppet med banan eller andre toppings.

Smoothie bowls

Smoothie bowls er vitaminbomber, der samtidig smager sindssygt godt. Det giver lidt et indtryk af is eller frozen yogurt med lækre toppings. Det er til gengæld lavet af sunde ingredienser og er en fantastisk start på dagen. Du kan selv lave smoothie bowls og toppe dem med bær, nødder, müsli, eller hvad du har lyst til.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg