Brug en mulepose af stof til dine indkøb

Muleposer er mere populære end nogensinde – de bliver brugt i stedet for skoletasker, som indkøbsnet, og de er meget mere miljøvenlige end det plastik, der ellers har været brugt.

Hvis du er interesseret i at anskaffe dig muleposer med logo, skal du læse med her og lære mere om, hvordan det faktisk kan gavne dig. Ikke nok med, at du gør miljøet gavn, så kan du også selv få noget ud af dem.

Som firma

Som firma er muleposer en fantastisk ting at give ud til events, messer og kongresser. På sådan nogle steder er der altid mange stande, der giver ting væk gratis, og for deltagerne kan det på et tidspunkt blive svært at bære det hele eller holde styr på det i tasken.

Her kommer din mulepose først og fremmest ind som en redning. De vil være taknemmelige over at få noget gratis, som ikke bare kan hjælpe dem nu og her, men som kan bruges flere gange i fremtiden.

Det er lige meget, om muleposen videre bruges som indkøbsnet eller noget andet; når du giver muleposer med logo ud, vil dit logo komme ud og blive lettere for andre at genkende. Det er essentielt gratis reklame!

Som kunstner

Som kunstner kan du enten anskaffe dig en mulepose med logo, som du sælger, eller som du giver med gratis i forbindelse med et større køb. Uanset om du er visuel kunstner, forfatter, smykkemager eller noget helt fjerde, så kan du bruge muleposer med tryk til at fremvise din æstetik og dine kreative evner.

Du kan sælge eller give muleposer med logo væk på messer og festivaler relevant for dit område, og mens folk går rundt med dem, vil poserne vække interesse. Du vil højst sandsynlig opleve, at nogen begynder at opsøge dig netop på grund af dine muleposer, hvis de er designet godt nok.

En selvstændig kunstner har ikke altid råd til at give muleposer væk gratis, men hvis du har et logo, du gerne vil have, folk bliver bekendt med, bør du overveje at investere i dem. Muleposer er en fantastisk måde at få dit navn ud, og du kan evt. kun købe et par stykker og sige, det er limited edition for den ene event, du er til stede ved.

Som organisation

Organisationer, enten non-profit eller i en kategori udenfor firma, kan få stor glæde af muleposer med logo. Ud over, at dit logo og brand kommer ud, så er det en god måde at vise, at du støtter op om miljøet.

Muleposerne kan enten gives væk eller sælges med fokus på velgørenhed, eller de kan være komplimentere i forbindelse med et event, du enten står for eller er en stor del af. Muleposer med logo er noget, enhver organisation bør overveje for alvor, enten som en gave til medarbejdere eller frivillige, eller som en reklamemulighed på events. Muleposer med logo er typisk ikke særlig dyre at købe i mængder, så det er værd at overveje – også med budget.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg