Fire populære leverandører af måltidskasser i 2022

Måltidskasser

Med et fortsat stigende antal leverandører af måltidskasser, og en stærk vækst i antallet af danskere, der er interesseret i måltidskassekonceptet, er der ingen tvivl om, at der er behov for vejledning. Vejledning i forhold til, hvilke leverandører der er de bedste, og hvilke man bør springe over.

I denne artikel giver vi dig overblikket over fire populære leverandører af måltidskasser i 2022. Formålet er at sikre dig en god start på din rejse mod at finde den bedste leverandør til lige netop dine behov. God fornøjelse!

#1 Kokkens Hverdagsmad

En af de meget populære og ikke mindst fremadstormende leverandører af måltidskasser er Kokkens Hverdagsmad. De vinder blandt andet på deres meget konkurrencedygtige priser, den brugervenlige oprettelses- og bestillingsproces, de mange forskellige måltider og en høj tilfredshed blandt kunderne.

Læser man denne bedømmelse af Kokkens Hverdagsmad hos Nymaaltidskasse, bliver det tydeligt, at det ikke er uden grund, at Kokkens Hverdagsmad er en af de mest populære måltidskasseleverandører lige nu.

#2 HelloFresh

HelloFresh er på meget kort tid blevet en af Danmarks mest populære leverandører af måltidskasser. Det er blandt andet sket gennem en målrettet og vellykket markedsføringskampagne, hvor der blandt andet er gjort brug af influencere, sociale medier og så videre.

De har vegetariske måltidskasser, bruger friske råvarer og har ganske rimelige priser. Dertil kommer de mange nye opskrifter hver eneste uge og et velkomsttilbud, der kan være svært at takke nej til. Hele vejen rundt har HelloFresh altså forudsætningerne for at blive en førende leverandør af måltidskasser herhjemme.

#3 RetNemt

RetNemt er også en af de måltidskasseleverandører, der for alvor har oplevet en popularitetsstigning henover de seneste år. Det er ikke helt uden grund; de har nemlig mere end 800 forskellige opskrifter, som retterne bliver udvalgt fra hver eneste uge. Men det er ikke RetNemt, der udvælger dem for dig – nej, det gør du selv.

Du kan nemlig selv vælge mellem 40 forskellige retter, og dermed sammensætter du helt selv din måltidskasse. Det er uden tvivl en af de elementer, der har været afgørende for leverandørens succes. Det er heller ikke utænkeligt, at den gratis landsdækkende levering og den attraktive rabat til nye kunder også har været bidragende faktorer.

#4 Simple Feast

Fjerde og sidste populære leverandør af måltidskasser på listen her er Simple Feast. Det er en virksomhed, der er gået niche i den forstand, at de kun leverer vegetariske og veganske måltidskasser. Du bestemmer selv, hvilken version du vil have, men du er uanset valg af måltidskasse sikret en masse grønne måltider.

Det taler naturligvis ind i den stadig stigende del af befolkningen, der er vegetarer og veganere samt det store fokus på miljøet. Rødt kød har nemlig en utrolig CO2-tung produktion, og det kommer man på mange måder udenom med en måltidskasse fra Simple Feast.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg