Derfor bør din arbejdsplads have en frokostordning

Frokost til virksomheder

I dag er der mange virksomheder, der tilbyder en frokostordning til sine ansatte. Det er naturligvis ikke uden grund, at det er tilfældet. Tværtimod hænger det sammen med, at det på flere punkter er fordelagtigt for virksomheden at gøre dette.

Dine ansatte bliver mere produktive

En af de markante fordele ved at have en frokostordning er, at dine ansatte bliver mere produktive. Hvis dine ansatte skal være produktive fra morgen til eftermiddag, er det afgørende, at de spiser sundt. Det kan du hjælpe dem med ved at have en god frokostordning.

Alternativt kan du også vælge at tilbyde en form for kantinedrift, hvor dine ansatte enten kan få eller købe sund og nærende mad. I begge tilfælde vil det kunne mærkes markant på deres produktivitet, da god mad fylder tanken op, så resten af arbejdsdagen kan tackles.

Gør din arbejdsplads mere attraktiv

For at kunne tiltrække nogle af de dygtigste personer i din branche er det vigtigt, at du skaber en attraktiv arbejdsplads. Her er der ikke blot tale om, at du skal tilbyde gode lønvilkår, en fleksibel arbejdsdag og mulighed for at arbejde hjemmefra.

I mange tilfælde vil potentielle kandidater faktisk også kigge på, om din virksomhed har lækre kontorlokaler, om I tilbyder en frokostordning m.v. Derfor kan det være et element, der spiller ind i, at du får lettere ved at tiltrække de kandidater, du ønsker at ansætte.

Undgå at dine ansatte trækker frokostpausen ud

Kan du ikke tilbyde dine ansatte en frokostordning, er de nødt til at finde en anden løsning. Desværre vil der være ansatte, der vælger at springe frokosten over, hvilket kan mærkes på deres produktivitet – og derfor også vil afspejle sig direkte på bundlinjen.

I andre tilfælde vil det betyde, at dine ansatte forlader kontoret for at købe frokost et andet sted. Det kan betyde, at de ender med at bruge for lang tid på frokostpausen. Igen vil dette føre til, at der bliver produceret mindre arbejde i løbet af en arbejdsdag.

Giver dine ansatte mulighed for at sparre og knytte gode relationer

Det er naturligvis vigtigt, at du gør, hvad du kan for, at der er et godt forhold mellem dine ansatte. Ikke dermed sagt, at det er et krav, at de er venner udenfor kontoret, men mens de er på arbejde, skal der helst være dialog og sparring mellem dem.

Med en frokostordning, der leveres og serveres på et bestemt tidspunkt, vil du kunne få dine ansatte til at spise sammen. På den måde skaber du et miljø, hvor de kan tale sammen. Det vil føre til, at der skabes bedre relationer og et bedre samarbejde på tværs af de ansatte.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg