Uden tvivl. Maden er det vigtigste måltid. Den skal bare sidde lige i skabet, som du ved den gør, med de gode opskrifter fra farfar. Men mange andre ting spiller også ind, når måltider skal være hyggeligt. For vi samles og er sociale, snakker, griner og vender livets op- og nedture. Måltiderne kan samle os. Og nogle gange, så kan du hjælpe den samlende følelse på vej. Overvej – har du brug for rundt spisebord? Tit er det nemmere at snakke sammen og føre en samtale, når du ikke skal dreje hovedet af led for at se dine bordherrer.

Skab mindeværdige stunder

Mad vækker minder. Det er lige før, at man kan høre Dirch Passer skråle højt og muntert i en rolle som tjener på et Sommerhotel i Tyrol, eller se Katrine fra Matador for sig, når hun serverer en god omgang klassisk dansk mad til grisehandler Larsen. Uden tvivl, mad er forbundet med traditioner, som samler os omkring det gode måltid og lader os være sammen og nyde hinandens selskab. Med et rundt spisebord, en smuk ternet dug og flot borddækning med runde tallerkener og nypudset bestik, sætter du rammen for en dejlig middag med dem, som du har kær.

Det runde bord

Det runde spisebord har mange fordele. For det første, slipper du for at skulle overveje hvem, som skal placeres alene for bordenden. Du slipper også for at høre på brok fra dem, som konsekvent støder deres ben ind i et bordben ved kanterne af bordet. Og du kan heldigvis finde rigtig mange forskellige typer af runde spiseborde. Det kan være, at det skal være lavet i glas, træ eller noget helt tredje. Det er faktisk op til dig, for uanset hvilket materiale du vælger, så får du nemlig fordelen af at kunne se alle dine gæster på en gang. Og det er da gevinst nok i sig selv.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg