Døjer du med rygsmerter på kontorjobbet? Så er det måske på tide med ny kontorstol

Rigtig mange danskere lider af nakke- og rygsmerter. Samtidig har de fleste danskere stillesiddende jobs. Sammenhængen kan blandt andet findes i, at mange af os enten har en dårlig kontorstol eller sidder forkert. Med en god kontorstol vil du opleve, at du helt naturligt sidder oprejst og får mere kontrol over din holdning. Hvis du vil vide mere om kontorstole, kan du læse mere her. 

Har du nogensinde taget dig selv i at sidde helt foroverbøjet på din kontorstol? Eller måske endda nærmest liggende og faldet halvt ned af stolen? Hvis du har, så kan det skyldes, at du har en forkert kontorstol. 

En god stol skal være ergonomisk korrekt til din krop. Der er altså ikke nogen endegyldig definition af, hvad en god kontorstol er for dig. Vi har alle forskellige kroppe, og en god kontorstol skal støtte dig bedst muligt. Når dét så er sagt, er der selvfølgelig nogle stole, der er bedre end andre på grund af deres form, kvalitet og materiale. Du kan få mere viden om kontorstole på denne side: https://www.istol.dk/kontorstol.html

Slip af med rygsmerter 

Når vi sidder ned i så mange timer om dagen, så er det supervigtigt, at vi sidder godt og får den optimale støtte. Gør vi ikke det, kan vi få milde til meget ubehagelige rygsmerter, som kan sætte sig og blive kroniske. Faktisk sidder hele 86 % af danskerne dårligt på deres kontorstol, og chancen for alvorlige sygdomme øges, hvis vi sidder i en forkert position i mere end seks timer om dagen. 

Ryggen er vital for vores dagligdagsfærden, og derfor kan en dårlig ryg med mange smerter forringe livskvaliteten betydeligt. Opgaver, som du hidtil har kunnet klare uden problemer, kan pludselig blive svære at udføre. Der er altså god grund til at investere i en god kontorstol, uanset om du er privat eller virksomhedsejer.   

En god kontorstol øger din koncentration

Som virksomhedsejer er du afhængig af dine medarbejdere, og at de performer godt og effektivt. Du kan selv være med til at påvirke effektiviteten i den rigtige retning. En god kontorstol er et godt sted at starte.

Hvis dine medarbejdere sidder dårligt, vil deres fokus konstant blive flyttet fra opgaven og over på at ændre stilling eller på det ubehag, de mærker. Dine medarbejdere får simpelthen sværere ved at fordybe sig i deres arbejde. Så selvom nye, gode kontorstole måske virker som en dyr investering, så er det en investering, der betaler sig på sigt. Den giver nemlig både gladere, sundere og mere effektive medarbejdere.

Rejs dig og stræk ud 

Et godt råd til dig, der sidder meget ned, er, at du sørger for at rejse dig i løbet af din arbejdsdag. Du kan f.eks.:

  • Hæve dit skrivebord og arbejde stående i 30 eller 60 minutter om dagen
  • Tage 10 minutters pause, hvor du bevæger dig rundt – måske får lidt frisk luft
  • Strække ud i armene, ryggen og nakken, når du har to minutters pause

Men først og fremmest er det vigtigste, at du har en ordentlig kontorstol at sidde på. Den fås på iStol.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 gaveidéer til den madglade mand

Den generelle tendens blandt mænd er, at de ikke får skrevet ønsker på ønskelisten i løbet af året, og når julen eller deres fødselsdag endelig

Findes der et romantisk køkken? 

Hvis man skal arrangere en romantisk middag, kan det være nærliggende at spørge, om der findes et særligt romantisk køkken. Hvor skal man hen i