Gør catering til en del af familiefesten

Catering kan lyde som noget, der er sådan lidt smådyrt, og man vil være fristet til at tænke, at man lige så godt kan lave det selv. Man kan ringe til grandtanten og spørge, om hun ikke vil lave sin sædvanlige frugtsalat, om ens fætter ikke kan tage en kartoffelsalat med – hvis man ikke vælger den billige og sure en fra køledisken – og sådan kan man spørge rundt, om folk vil tage alverdens ting med.

Gider man dog ikke det besvær og gider man heller ej helt besværet ved at stå med det hele selv, men at det stadig godt må besidde en frisk smag, så kan det være en god idé at spekulere på, om man skal prøve noget billig catering.

God pris og god mad

Fremfor at gå på kompromis med kvaliteten – hvad du ville gøre, hvis du valgte at købe de færdiglavede produkter i dagligvarebutikkerne – så kan du med billig catering få velsmagende retter uden at skulle bekymre dig, om økonomien holder til det.

Den fordel ved at fravælge besværet og tilvælge den gode løsning, er at du kan bruge tiden mere fornuftigt op til at du venter på at familien møder op. Dette kan indebære alt fra oprydning og rengøring til at sætte møbler frem, slå det gamle havetelt op – hvis det er en større fest – og alle andre forberedelser, der ikke har kunnet gøres dagene op til.

Det store menukort der åbner sig.

Udover at billig catering vil spare dig penge, tid og resurser, så har det også en givende fordel i forbindelse med valg af menu. Antager man, at du skal være vært for den årlige familiekomsammen, hvor menuen er den samme år for år, de samme ting alle kan lide, ryger på 20 minutter, og den kedelige salat som alle atter skulle have bekræftet var kedelig (hvortil ingen rørte den igen!), får lov til at dase i varmen, så er det sværere at adskille minder fra de forskellige fester, fordi festerne har været de samme bare et nyt sted hvert år.

Vælger du her, at det skal være en ny menu, fordi cateringvirksomheden har nogle tilbud og forslag, som du aldrig har tænkt over, så bliver festen fornyet og anderledes. Den kedelige salat fra før kan nu smides ud af det årlige menukort, og i stedet kan man få et godt fad burgere eller en fin steg, der overgår det traditionelle.

Så der er også en inspirationsfaktor at tage i betragtning bare ved at overveje at benytte billig catering til den gode familiefest, og hvem ved, hvordan en ændring af traditionen vil have en effekt på de kommende komsammener? Man finder kun ud af det ved at se, om det er en succes.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg