Her får du en røræg, der passer lige til påsketiden nemlig Påske-røræg.

påske-røræg med fyld

Påske-røræg med fyld

Røræg specialitet som plejer at hitte i påsken
Samlet tid 15 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4-5 æg
  • 1 dl fløde eller vand
  • salt
  • hvid peber
  • 150 g røget laks
  • 50 g champignoner i skiver
  • 1 lille stykke strimlet porre
  • lidt smeltet smør

Sådan gør du
 

  • Slå æggene let sammen med en gaffel og tilsæt fløde eller vand.
  • Hæld massen i en gryde med smeltet smør over svag varme og rør, til den stivner.
  • Drys med salt og peber lige før servering.
  • Serveres koldt eller varm med strimlet laks og snittet porre samt rå champignoner.

Noter

Billede lånt af HurtigMums opskrift på røræg, som du kan finde her.

Påske-røræg uden hare!

Manglede der hare eller andre ingredienser, der kunne gøre vores Påske-røræg bedre, så skriv endelig nedenfor 🙂

God Påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *