Sådan gør du børneværelset til et teenager-værelse

Er dine børn også ved at nå teenagealderen? Så kan du mærke, at de udvikler sig som mennesker, og denne udvikling sker utrolig hurtigt.

I forbindelse med dette, skal der ofte ske en del forandringer også i deres fysiske rum. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan opgradere børneværelset til et teenager-værelse, uden at det behøver koste det helt store, og hvordan et netværkskabel eller lan kabel kan spille en rolle.

Når de er en vis alder, skal der rykkes om

Allerede i de tidlige teenageår, kan man mærke, at barnets tankegang, personlighed og interesser ændre sig. Dette er fordi, at de er ved at finde sig selv som mennesker og vurderer, hvad de kan lide.

For at gøre, de føler sig hørt og forstået under denne udvikling, så bør du give dem pladsen og ressourcerne til at komme trygt igennem det. Dette kunne for eksempel være at give dem pladsen til at lave om på deres værelser, så det reflekterer, hvem de er lige nu.

De skal kunne udtrykke sig

Værelset skal være et rum, hvor de har plads til at være sig selv. Dette kræver, at det bliver lavet om. Værelset skal være deres rum til at udfolde sig og udforske deres nye interesser.

3 måder at gøre ommøbleringen mindre dyr

Der er mange måde at gribe sådan en ommøblering an på, men nedenfor kan du se eksempler på nogle af de billigste måder.

Genbrug gamle møbler – men giv dem et nyt look

Det bedste du kan gøre, er at genbruge så mange møbler som muligt. Dette vil gøre processen meget billigere, og det vil heller ikke kræve lige så mange kræfter.

En måde at peppe de gamle møbler op på, er ved at male dem i nye farve eller med sjove designs. På denne måde føles de gamle møbler som nye.

Pynt gør en del

Hvis man gerne vil have et ‘quick-fix’ til at gøre et rum mere voksent og personligt, så kan du udskifte pynten på værelset. Erstat barndomstegningerne med nye plakater eller få planter i vindueskarmen.

Gøre værelset mere ‘sleek’ gennem organisering

For at få et rum til at se mere ‘voksent’ og nyt ud, så handler det om, at skabe orden og organisering. Man kan fx sørge for at alle ens netværkskabler og andre kabler til elektronik har en bestemt plads og opbevares ordentligt.

Netværkskabler kan, der være mange af på et værelse. Da man kan bruge netværkskabler til internet på både:

  • Stationær computer
  • PlayStation
  • TV-boks
  • Osv.

Lad det ikke koste det hvide ud af øjnene

Det er vigtigt at give sine børn plads til at prøve ting og have indflydelse på deres personlige områder, men dette kan blive dyrt – især hvis man har mere end et barn, som går igennem denne proces.

Derfor er det vigtigt, at du giver dem lige stor mulighed for at udfolde sig, og dette gør du bedst ved at tage højde for sit budget.

Giv dine børn plads i dag til at være sin egen person, men uden at det skal ødelægge økonomien.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg