Leder du efter det bedste sted at bestille sushi som take away?

Der findes et hav af forskellige lækre sushi restauranter og det kan være svært at skelne dem fra hinanden og vide, hvor du får den bedste sushi til den mest fordelagtige pris. Men hvis du befinder dig i København eller Roskilde omegn, så burde du slå et smut forbi Sushi2500. På denne sushi restaurant er du garanteret kvalitetssushi derhjemme eller hvor du ønsker at nyde det henne. 

Du kan også få din bestilling leveret direkte til din adresse, hvis du f.eks. har gæster som du ikke vil forlade derhjemme eller hvis du bare ikke har lyst til at rejse dig fra sofaen. Hvis du bestiller take away sushi kan du vælge imellem forskellige lækre take away menuer, der er sammensat af kokkene i restauranten i forhold til smag, indhold og variation, så du får en oplevelse, der er lige i øjet. Du kan selvfølgelig også selv sammensætte din bestilling ud fra dine favoritruller eller lige det du har lyst til. 

Der er en bred variation af forskellige retter, så der med garanti er lige det du har lyst til den pågældende dag. De har alt fra de klassiske forretter og sides såsom edamamebønner og tangsalat til pokebowls og sushisalater eller til sushiwraps, som du ikke kan få alle steder. De har også nogle gode alternativer til børn elelr hvis du har lyst til noget varm mad. 

Gå på opdagelse i det store sushi univers og forbered dig på at mundvandet vil løbe med lynets hast når du ser de lækre billeder af maden. Der findes seks restauranter, som ligger forskellige steder i københavn samt i Søborg, Roskilde og Trekroner. 

Take away og sushi lyder måske ikke som den sundeste løsning men det behøver ikke at være usundt at bestille take away. Man kan enten vælge salater eller hvis du virkelig craver sushi kan du prøve at bestille alternativet med blomkålsris som i øvrigt er mindre belastende for miljøet.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg