Savner du Italien? Her kan du få autentisk, italiensk mad

Der er intet som at sidde i Italien med et glas kold hvidvin og en portion pasta i smukke, romantiske omgivelser. Men når hverdagen i Danmark går i gang, er det desværre ikke så let lige at smutte til støvlelandet for at nyde den italienske restaurantoplevelse. Her kommer Ja Tak Spisehuset alle de madglade omkring Risskov til undsætning.

Autentisk italiensk mad efter bedstemors opskrifter

Hvis du også savner den italienske stemning og den smagfulde mad, skulle du altså overveje at besøge Ja Tak Spisehus, der er er en italiensk inspireret restaurant i Risskov. Her får du autentisk italiensk mad, der hovedsageligt er lavet af råvarer, der er importeret fra Italien. På menukortet finder du både klassiske pastaretter som lasagne, men du har også mulighed for selv at sammensætte din pastaret: Du skal blot vælge den yndlingspastaform og kombinere den med din favorit pastasauce. Her kan du vælge mellem den velkendte bolognese, amatriciana, trøffelsauce og tomat og pestosauce. Der er altså noget for enhver smag, hvis du er ude efter en ægte italiensk pastaret.

Traditionelle italienske pizzaer og børnevenlige retter

Menukortet hos Ja Tak Spisehus har dog meget mere at byde på end pasta. Det er nemlig en rigtig familierestaurant, hvor du kan være sikker på også at finde noget, som børnene kan lide. På menuen finder du for eksempel et stort udvalg af traditionelle, italienske pizzaer. Her kan du vælge mellem alt fra den simple og smagfulde Margherita til en Arrabbiata med italiensk salami. Alle pizzaerne laves med bøffelmozerella og serveres med olivenolie og basilikum for en mere autentisk, italiensk oplevelse.

Hvis I har planer om en hyggelig familiemiddag med italiensk mad, tilbyder Ja Tak Spisehus også nogle simple, lækre børnemenuer. Derudover har de et udvalg af burgerer, der også er inspireret af Italiens lækre smagssammensætninger. Her finder du blandt andet en italiensk burger, hvor du får både tomatsalat, parmesan og pesto-mayonnaise i din burger.

God mad i hyggelige omgivelser

Udover den gode mad er det også vigtigt med rare omgivelser, når man er ude at spise. For den ultimative restaurantoplevelse er et helhedsindtryk. Hos Ja Tak Spisehus får du også hyggelige omgivelser at nyde maden i. Derudover har du mulighed for at bestille deres retter til afhentning, så du kan nyde din mad lige dér hvor du har lyst. Måske på en bænk ved stranden? Eller med din yndlingsvin derhjemme i sofaen? Hvad end du kan lide, finder du god, italiensk mad hos Ja Tak Spisehus.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg