Disse populære caféretter går man aldrig galt i byen med

Cæsarsalat

Har du arrangeret en cafétur for dig og din bedste ven, søster, kæreste, kollega eller noget helt femte, så kan du roligt begynde at glæde dig. Der er nemlig ikke noget mere hyggeligt og afslappende end at tilbringe et par timer på en café i godt selskab.

Selvom dagen ikke er kommet endnu, så kan du allerede nu godt begynde at overveje, hvad du vil spise. I den forbindelse kan du drage fordel af at vide, hvilke caféretter der er de allerbedste ifølge danskerne. I artiklen vil du blive præsenteret for nogle af tidens mest populære retter på danske caféer. Inspirationen er hentet fra Café Kaiser, der driver to caféer – én i Hillerød og én i Helsingør.

#1 Cæsarsalat

Cæsarsalaten er muligvis mere populær hos det kvindelige køn end hos det mandlige, men det ændrer ikke på, at denne salat er et sandt caféhit. Føler du mest for at spise noget friskt, sundt og let, så er en cæsarsalat et pragtfuldt valg.

Den typiske cæsarsalat byder på kylling, tomater, cæsardressing og sprød salat. Dertil serveres der typisk brød, og det er heller ikke usædvanligt, at salaten bliver toppet med croutoner. Lyder det ikke lækkert?

#2 Smørrebrød med æg og rejer

Et andet klassisk valg er et stykke smørrebrød med æg og rejer. Denne ret er en vaskeægte klassiker, der ikke kun hitter hos det ældre publikum, men også hos alle andre. Tænk lige over, hvor lækkert det ville være at sætte tænderne i håndpillede rejer, danske æg, kaviar, citron, purløg og mayonnaise serveret på hjemmebagt rugbrød. Alene tanken vil få de flestes maver til at knurre. Er du mod forventning ikke så glad for æg og / eller rejer, så prøv et stykke smørrebrød med fiskefilet, hønsesalat, roastbeef eller laks.

#3 Nachos

En tredje ret, der bliver valgt i stor stil hos danske caféer, er nachos. Denne ret består typisk af chips, rødløg, salsa, creme fraiche, guacamole og jalapenos.

Hos nogle caféer, eksempelvis Café Kaiser, er det også muligt at få nachos med kylling. Ved at tilføje kylling mætter retten lige en kende mere, hvilket kan være en fordel, hvis retten skal nydes til frokost. Nachos kan være en hel ret for sig, men kan også fungere som en snack, der kan deles mellem to personer.

Hvilken caféret er din foretrukne?

Er cæsarsalat, smørrebrød med æg og rejer, nachos eller en helt fjerde caféret din foretrukne? Det kan også være, at du er mere til en saftig burger, en club sandwich eller stegt flæsk. Uanset hvad du foretrækker, så kan du få forkælet dine smagsløg ved at besøge en lokal café.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg