Smykker kan også være mandlige og flotte

Det er altså ikke kun kvinder, som kan gå med smykker. Der findes rigtig mange smykker til mænd i alle mulige forskellige stilarter. Smykker kan sagtens være mandlige og passe perfekt til netop den stil du har, om det er street, fornemt eller noget helt tredje. Hvis du som mand, ikke ved så meget om smykker til mænd, kan du nu blive lidt klogere på det lige her.

Hvad er smykker til mænd?

Man kan måske undre sig over, hvad det overhovedet vil sige, at et smykke er mandligt. Det er jo en rigtig vigtig del af det. For at et smykke er maskulint, skal det gerne være lidt råt, tungt og rustikt. Det er i hvert fald det vi normalt ser som maskulint. Det kan man også sagtens finde smykker der er. Selvom det blot er en simpel ring, kan det, at den er tyk og rå i materialet gøre, at en simpel ring en kvinde ellers også sagtens kunne gå med, nu er blevet maskulin.

Desuden handler det jo også om, hvad der er på smykkerne. Det er jo for eksempel ikke helt de samme vedhæng til halskæder og armbånd mænd og kvinder har. Ofte når man kigger på kvinders smykker, er det små dyr, hjerter, stjerner og farvede sten. Ved mændene ser det selvfølgelig en del anderledes ud.

Smykker til mænd har en rå stil. Derfor er der mange smykker med vedhæng og gravninger med inspiration fra vikingetiden. Generelt vikingetemaet er noget, der går rigtig meget igen med smykker. Korset er noget både kvinder og mænd går med, men korset hos mænd, er som tidligere nævn, mere rustikt og maskulint. Dyr kan mænd også have på, men det er måske mere noget som en slange, en ørn, en bjørn eller andre mere voldsomme og farlige dyr.

Hvorfor skal man som mand gå med smykke?

Der er måske mange mænd derude, der ikke helt kan se meningen med at gå med smykker. På trods af, at smykker altså ikke bare er for kvinder og at de sagtens kan være maskuline, er der stadig ikke nær så mange mænd, det går med smykker. Det er måske fordi, der stadig ligger en tanke omme bag i hovedet, der siger, at det altså kun er kvinder, der rigtigt går med smykker. Den tanke skal man altså skubbe væk.

Smykker er blot en ekstra ting man kan bruge, til at gøre sin stil og sit outfit lidt federe. Jo mere man pynter sig selv, jo sejere og mere fuldendt kommer det hele til at se ud til sidst. Så at tage lidt smykker på, er jo bare at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Smykker er blot en pynteting til kroppen, men som altså bare kan gøre rigtig meget for, hvordan man ser ud og fremstår.

Smykker er altså uden tvivl til mænd. Det kan være rå og maskuline, og de kan give dig og din stil det sidste touch, så hele din stil og dig bare er fuldstændig fuldendt.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 køkkengadgets du bare må eje

Der er efterhånden kommet et utal af forskellige gadgets til køkkenet til verden. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilke redskaber

Inspiration til aftensmaden

Sponsoreret Kender du det med, at du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og energien bare er på det laveste? Man ved måske godt, at