Take-away i Århus, der er velsmagende og overkommelig i pris

Få velsmagende take away fra Højbjerg ved Århus med hjem alle ugens dage

Det kan hurtigt blive med lidt dårlig samvittighed, når man bestiller take away i stedet for at gå ned for at handle og derefter lave maden selv. Det er heller ikke altid, man har lyst til en overolieret pizza fra ”den nede på hjørnet” eller en halvlun burgermenu med bløde fritter leveret alt for sent. 

Heldigvis findes der rigtig gode restauranter, der laver take away i Århus. Faktisk ligger der en perle gemt i det naturskønne område, Højbjerg, syd for midtbyen i Aarhus – her laver restaurant Unico velsmagende take away til de kvalitetsbevidste århusianere.

Take away i Århus: Smørrebrød, gourmet grillmad eller middag med flere retter

Hvad har du lyst til at spise – måske en overdådig burger eller blåmuslinger med fantastiske fritter, kalvesteg med bearnaise eller klassisk smørrebrød med en unik tvist? Det hele og meget mere kan findes i restaurant Unicos udvalg af take away. 

Skal aftenen være noget helt særligt, kan du også vælge at få ”en aften hos Unico” med hjem. Det er en velsammensat menu bestående af 2-4 retter, der er portionsanrettet på tallerkner fra Unico, som leverer tilbage dagen efter – så slipper du både for madlavningen og opvasken.

Velsmagende take away i Højbjerg ved Århus til overkommelige spiser

Træf det gode, velsmagende og lette valg – bestil take away i Århus fra restaurant Unico. På deres hjemmeside kan du bestille take away online, så ekspeditionen går hurtigere. Her kan du også se detaljerede beskriver og billeder af restaurantens lækre måltider.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg