Træt at hår i de intime regioner? Slip af med håret med en intimtrimmer

Hår vokser overalt på kroppen, og det kan være mere eller mindre uønsket afhængigt af placeringen. Et af de steder, hvor kropsbehåringen er en plage for mange, er i de intime områder, hvor håret kan skabe et uønsket look eller på anden måde være til gene.

Det er der heldigvis en nem måde at gøre noget ved på, for med en moderne intimtrimmer kan du lynhurtigt blive hårfri forneden. Med den bedste intim-trimmer bliver det hurtigt og nemt at trimme, forme eller helt fjerne alt det hår, du gerne vil af med.

Hvad er en intim-trimmer?

En intim-trimmer er egentlig bare en barbermaskine, der langt henad vejen fungerer på samme måde som en helt normal elektrisk barbermaskine. Selve designet adskiller sig dog fra en normal barbermaskine, da intim-trimmeren er udviklet specifikt med henblik på at blive brugt i de intime regioner hos mænd og kvinder.

Her er der ofte ikke meget plads at navigere på, og afhængigt af dit køn vil der også være væsentlige udfordringer på vejen, der skal navigeres udenom, rundtom og henover. Derfor er det vigtigt med en maskine, der kan klare lige netop dette arbejde, og det får du med en intim-trimmer, der har et mindre klippehoved, som er nemt at komme rundt med, så du kan få trimmet selv svært tilgængelige områder på kroppen.

Brug din intim-trimmer til hele kroppen

Når du køber en intim-trimmer, får du en maskine, der kan bruges overalt på kroppen. Hvis du sørger for at vaske din intim-trimmer, efter den er brugt i de intime regioner, kan du også sagtens bruge trimmeren til at klare håret i armhulerne, og du kan sågar bruge den til at barbere dig med.

Du kan også bruge trimmeren til håret på brystet og til alle andre hår, der findes på din krop – dog med undtagelse af dem, der sidder i næsen. Til dem skal du bruge en næsetrimmer.

Intim-trimmere til mænd og kvinder

Intim-trimmere kan bruges af både mænd og kvinder i alle aldre. Der findes intim-trimmere, som ikke har noget køns-mærkat på sig, og som derfor kan bruges af både mænd og kvinder. Du kan dog også finde modeller, som er specifik henvendt til enten manden eller kvinden.

Hvilken intim-trimmer skal du vælge?

Når du går på jagt efter en intim-trimmer, skal du som nævnt kigge på, om den henvender sig til mænd, kvinder eller begge køn. Der er dog også et par andre ting, der er værd at overveje. Her skal du først og fremmest tænke over, om du har planer om at bruge trimmeren i badet.

Nogle trimmere er nemlig vandtætte og kan bruges under bruseren, mens andre ikke kan. Det kan være praktisk at kunne slå bad og intimbarbering sammen, da du alligevel skal vaske håret væk, efter du har barberet dig. Men hvis det ikke er en prioritet for dig, kan du spare penge ved at købe en billigere model, der ikke er vandtæt.

Hvorfor vælge en intim-trimmer fremfor en skraber eller voks?

Der er flere fordele forbundet med at bruge en intim-trimmer fremfor andre metoder til hårfjerning for neden. Den helt store fordel er, at maskinen er specifikt udviklet til at arbejde i de intime områder, hvilket gør hårfjerningen nem sammenlignet med eksempelvis en skraber, der kan være svær at navigere rundt på de små områder.

Hvis du før har brugt en skraber, kender du måske også til, hvordan det kan lede til røde knopper og irritation i huden. De røde knopper giver et uønsket look, og det er meget ukomfortabelt at gå rundt med til dagligt. Det er hårdt for huden at blive skrabet, da det ikke kun er hårene, det går udover, men det problem slipper du for ved at bruge en intim-trimmer.

Intim-trimmeren er skånsom mod din hud, så du undgår irritation i huden i forbindelse med hårfjerning. Derfor behøver du heller ikke tænke i efterbehandling af huden med en creme, som du gør, når du har brugt en skraber.

En anden stor fordel ved en intim-trimmer er, at den er hurtig. Du kan fjerne dit hår langt hurtigere, end du kan med voks, og det er en stor fordel, når du har travlt.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg