Beskyt dine medarbejderes cykler med et cykelskur

Danmark er et cykelland. Vi elsker at tage jernhesten og cykle afsted på arbejde, studie, til supermarkedet og meget andet. Er du virksomhedsejer, cykler mange af dine medarbejdere højst sandsynligt til og fra arbejde. Men hvor parkerer de deres cykler? Med et cykelskur bliver de ordentligt beskyttet under arbejdsdagen.

Undgå våde cykelsæder

Mangler der en god cykeloverdækning på din arbejdsplads? Det skal der gøres noget ved. Er du virksomhedsejer, er det god stil at investere i et cykelskur, så både du og dine medarbejdere kan beskytte jeres cykler i al slags vejr. På den måde undgår I at komme ud til våde cykelsæder efter en regnvåd dag.  

Anskaf jer en overdækket cykelparkering for at parkere cyklen i læ for vind og vejr, og hvor cyklen står godt fast i højkvalitets cykelstativer, så de ikke vælter. Det vil dine medarbejdere helt sikkert sætte stor pris på.

Cykelskure i en bred vifte af designs

Et cykelskur er ikke blot et cykelskur. De fås nemlig i en lang række designs og størrelser. Der er således cykeloverdækning for ethvert behov og enhver smag. Rigtig mange cykelskure produceres i stål, som er et vedligeholdelsesfrit materiale. Vælger I stål, skal I derfor ikke bruge tid på at holde skuret pænt og indbydende. I skal blot nyde det stilrene design, og at I har et godt sted at parkere jeres cykler.

De fleste cykelskure kan moduleres efter ønske. Er det en lille arbejdsplads, kan en mindre cykelparkering klare jobbet. Er det derimod en større virksomhed, kan I sammensætte flere moduler, så I får netop den størrelse, der passer til jeres behov.

For et åbent og luftigt udtryk er cykelskure med tag af eksempelvis lamineret glas et oplagt valg. Det tillader dagslys at skinne igennem, samtidig med at det holder cyklerne komplet beskyttet mod regn, sne og blæst.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg