Vælg økologi når du forkæler dine medarbejdere med frisk frugt

Ren økologi leveret lige til døren

Hvis I skal have noget ekstra sundt og lækkert til pauserne på kontoret, så er Økologisk FirmaFrugt det helt rigtige! Med de økologiske FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven får I altid 100% økologisk og frisk frugt leveret til jeres virksomhed – så kan I nyde snacks i pausen med god samvittighed.

Altid friskt og 100% økologisk

Der er mange måder at vise sine medarbejdere at man sætter pris på dem, og en rigtig god måde er med Økologisk FirmaFrugt i FrugtKurve og økologiske frugtkasser fra FrugtKurven. Hos FrugtKurven har vi mere end 22 års erfaring i levering af frisk, økologisk frugt og grønt til danske virksomheder, og vi er glade for at gøre vores til at vores verden lidt mere grøn og sund at leve i. Al vores lækre, økologiske frugt og grønt kommer fra bæredygtige landbrug. Gør det nemt for dine medarbejdere at vælge de sunde vaner i løbet af arbejdsdagen, i stedet for at ty til de søde snacks. Med sund og frisk frugt bliver hele kontoret hjulpet godt på vej til et stabilt blodsukker og en god arbejdsdag med masser af overskud og energi til de mange møder og e-mails.

Tilpas FrugtKasserne til jeres behov

Med FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven kan I nemt og enkelt selv sammensætte jeres yndlingsfrugt, så I får det præcis som I ønsker det. I vores store sortiment af økologisk frisk frugt og grønt, kan I vælge imellem mange forskellige slags frugtordninger. Der er forskellige størrelser og indhold at vælge imellem, men I kan altid tilpasse indholdet af frugt – så er I sikre på at I får det som I gerne vil have det. Frugtordninger er billige og nemme, og er med til at skabe glæde og god stemning i pauserne på kontoret. Med en økologisk frugtordning er I sikre på at få lækker og sund økologisk frugt, uden sprøjtemidler og giftstoffer. Uanset størrelsen på jeres firma, så har vi en frugtordning som passer til jer.

Pauser med ekstra energi

Det er helt op til jer hvor tit I gerne vil have leveret jeres FrugtKasser og FrugtKurve. Vi kan levere et par gange om ugen, eller hver dag. I vores store udvalg af frisk frugt og snacks er det altid muligt at finde præcis det man har lyst til. Ud over vores lækre økologiske frugt, kan vi også stå for levering af sodavand til virksomheder. Med gratis levering af sodavand engros kan du sørge for at ingen går kold under det lange eftermiddagsmøde. Vi har desuden et stort udvalg af frisk økologisk mælk fra Naturmælk, samt Økologisk Mandeldrik og Økologisk Havredrik fra Natruli’. Skal det være ekstra lækkert og nemt, så kan I vælge at købe vores lækre og sprøde nødder og sunde Øko Dadelkugler fra Cocohagen – så er arbejdsdagen reddet!

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg