Overvejer du at prøve en måltidskasse? Her er de tre bedste!

måltidskasse

For de fleste mennesker er der rigeligt at se til i hverdagen, og derfor er det en kærkommen mulighed, at man med en måltidskasse kan få én ting mindre at se til.

Hvis du vælger at få leveret en måltidskasse til din dør, skal du ikke længere selv sørge for at planlægge menuen og handle ind til denne i det daglige. Selve tilberedningen er tilmed ofte ganske nem og hurtig klaret – afhængig af hvilken måltidskasse du vælger, kan du måske endda ende med at spise sundere hver aften, end du ellers ville, hvis du selv skulle sørge for at planlægge måltidet.

Der er altså mange gode grunde til at abonnere på en måltidskasse. Det næste spørgsmål er dog, hvilken du så skal vælge. I øjeblikket er der mere end 10 forskellige udbydere af måltidskasser i Danmark, hvilket kan gøre det vanskeligt at vælge. Derfor finder du her i artiklen vores bud på de tre bedste måltidskasser.

Den internationale gigant – HelloFresh

Hvis du har luret på måltidskasser tidligere, er du med stor sandsynlighed stødt på HelloFresh. Det er nemlig svært at komme udenom den enorme virksomhed, som er til stede i 17 lande verden over.

Allerede året efter sin etablering i hjemlandet Tyskland, rykkede virksomheden videre til Storbritannien, Australien, Holland og Østrig. Året efter var det USA, så Belgien og…

Man kommer ikke sovende til en succes som HelloFresh, så du kan være ret sikker på, at de ved, hvad de laver. Det er vores erfaring, at maden fra udbyderen er både velsmagende og nem at lave, og så er priserne ikke fuldstændigt urimelige.

Den store spiller herhjemme – RetNemt

Den danske pendant til HelloFresh er RetNemt, som har ganske godt fat i sit hjemland. Ligesom HelloFresh leverer RetNemt lækre og velsmagende retter, som dog modsat konkurrent, består af danske og lokale råvarer. De lokale råvarer gør, at ved at vælge RetNemt, støtter op om danske fødevareproducenter, ligesom du kan forvente friskere råvarer, fordi disse ikke er blevet transporteret på tværs af planeten.

Dem med frugtkasserne – Aarstiderne

Du er langt fra alene, hvis du udelukkende forbinder Aarstiderne med deres populære kasser med frugt og grønt, som man kan abonnere på. Det er dog ikke kun grøntsager, du kan få leveret til din hoveddør, for Aarstiderne er også at finde på markedet for måltidskasser.

Samtlige råvarer i Arstidernes måltidskasser er økologiske, og med et enormt udvalg af måltidskasser, kan du være ret sikker på, at du kan finde en, som passer til din og resten af familiens smag.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg