Ønsker du en mere unik bolig? Forsøg dig med håndlavet interiør!

boliginteriør

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, kan du snildt pifte din bolig op med håndlavet interiør – der i dette tilfælde bedst kan beskrives som unikke nips og mindre indretningsprodukter. Der er i princippet tale om alle slags ting, men håndlavet vil sige, at det ikke er blevet masseproduceret til store virksomheder som Netto og Bilka og dermed mere unik at have som indretning.

Er du interesseret i boliginteriør, så læs videre!

Hvad kan boliginteriør typisk?

Når det omhandler håndlavet interiør, er der tale om sådan noget som stearinlys, potteskjulere, bakker, vaser, lysestager, lamper og bordskånere, men disse er kun få nævnte af mange. Du kan købe boliginteriør til servering, dekoration, soveværelse og badeværelse, så der kan skabes en personlig stil for dig, der skulle have brug for det.

Interiør til servering

Her er der tale om serveringsbakker og bordskåner, og kan altså virkelig være både flot, unikt og nyttig til de kommende middagsgæster. Du kan vælge dine yndlingsfarver og skabe et utroligt flot udseende og atmosfære, når det kommer til borddækningen, samtidigt med at du selvfølgelig generelt kan bruge det til din normale hverdagsbrug også.

Dekoration

Næsten alle former for håndlavet interiør dekoration kan findes, og kan både være dekorativt og praktisk. Dekorationer bliver typisk brugt til at skabe mere fylde i hjemmet, ligesom det også bruges til det praktiske og personlige præg. Hvis du eksempelvis går meget ind for det minimalistiske udtryk i dit hjem, så er det ikke mere dekoration der skal til, før du finder det en kende for meget, og derudover skal der højst sandsynligt også tænkes på, ikke at være for farverigt. Er du mere til alt hvad der skaber hygge og forskellige farver, kan du tillade dig at købe flere former for dekoration, og enten vælger det i dine yndlingsfarver eller blande de forskellige med hinanden, alt efter hvilket udtryk du prøver at skabe.

Interiør til soveværelse og badeværelse

Hvis vi starter med badeværelset, så bliver der typisk brug for sådan noget som sæbeholdere, muslingeskaller, bakker og meget mere. Faktisk vil man typisk se en eller anden form for interiør på et badeværelse, da det for det meste er fyldt med nips, ved både håndvask, nær badet og i vindueskarmen. Tænk bare på både sæbepumper og knagerækker til håndklæder.

Soveværelset kan eksempelvis have brug for en flot lampe til natbordet, ligesom dekoration også her er både vigtig og nødvendig. Derudover kan du også være heldig at købe mere bæredygtigt og klimavenligt via håndlavet interiør, da vare fra storproducenter sjældent kan forsvares at have tænkt på klimaet og i det hele taget måden, som det er produceret på. Her menes der eksempelvis også sådan noget som hvad dem der har lavet den pågældende vare har fået for det i løn og arbejdsvilkårene. Nogle glemmer at huske på disse ting, men er det håndlavet og dansk, er det typisk lavet via en hobby eller et håndværk, og kan derfor også være nogle gode penge værd.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg