Du får gæster en gang i den nære fremtid, og selvom det naturligvis vil blive en hyggelig sammenkomst, er der et hav af ting, der skal ordnes inden. Her får du et bud på den perfekt sammensatte middag, så det eneste du skal gøre vedrørende mad, er at finde den flotte service og dækketøjet fra din skænk og dække op til gæsterne.
Forretten
En nem forret, der garanteret vil imponere både smagsløgene og synssansen blandt dine gæster, er parmaskinke, melon og rucola. Det er en yderst simpel ret, der dog virker helt utroligt godt. De fleste meloner kan gøre det, men især galia eller honningmelon fungerer godt. Top af med balsamico og pinjekerner, eller freestyle lidt for flair! Retten tager ikke mange minutter at lave, og det er desuden den perfekte, lette forret, der blot fodrer appetitten, så der stadig er plads til aftenens stjerne: hovedretten.
Hovedretten
Hvad slår aldrig fejl? Entrecôte med grønne bønner, hjemmelavet tomatsalsa og knuste timiankartofler. Bare at læse sammensætning får ligefrem munden til at løbe i vand. Det sværeste her er at stege det perfekte stykke kød – resten er ingen sag. Kartoflerne skrubbes og koges med timian og hvidløg, herefter steges de sprøde i olie på en pande. Salsaen består af hakkede tomater, forårsløg og eddike, olivenolie, salt og peber.
Desserten
Æblekage er en sikker vinder for langt de fleste. Her er der også mulighed for at være mere eller mindre i køkkenet, afhængigt af ønske. Hvis du er vild med at lave mad fra bunden, så har du muligheden for selv at koge æblerne til grød og smage til, piske flødeskum og dekorere, ja endda kan du selv bage makroner og knuse i. Er du i den anden lejr, hvor madlavning helst skal være så nemt som muligt, så fungerer købt æblegrød, flødeskum og makroner i høj grad også til en lækker æblekage!