Drømmekøkkenet uanset hvem du er

Handcrafted interior

Uanset om man er den største madentusiast eller bare har en forkærlighed for god mad, er det enhvers drøm at have et speciallavet Snedkerkøkken bygget efter eksakte behov og ønsker, som man vægter højt hos HCI.

Du bruger meget tid i køkkenet

De fleste mennesker bruger dagligt lang tid i et køkken. Det er netop i disse omgivelser, hvor alt det, man indtager i løbet af en dag, skal forberedes. Alt lige fra den hurtige hverdagsmorgenmad til weekendens mere delikate retter for ikke at snakke om alle de kopper kaffe, der dagligt skal laves. Hvad end man går meget op i mad eller ej, er det et rum, hvor der bruges meget tid. Derfor er det en drøm at have et køkken, man har lyst til at være i. Det kan virke demotiverende at gå i gang med de helt store madprojekter, hvis køkkenet kun kan rumme en person ad gangen og det dertil er så gammelt, at man skal være forsigtig, når man åbner og lukker skabene. Omvendt kan man få en helt fornyet lyst til at eksperimentere i et køkken, hvis det er lyst, stort og indbydende. Der er dog forskel på behov, for hvis man er sociale mennesker, der enten har en stor familie eller agerer vært for venner, er det smart med plads til at sidde – altså samtalekøkkenet. Hvis et køkken derimod bare skal stå model for det praktiske, behøver man måske knap så meget plads. Disse er overvejelser, man bør tage med.

Indtænk hverdagen i designet

Med snedkerkøkkener er der mulighed for at få designet lige præcis det køkken, du står og drømmer om, og med den brede pensel af muligheder, kan køkkenet komme til at stemme overens med den ånd, resten af boligen er præget af. Er du til det moderne, det mere retro eller det klassiske. Hvad end du ønsker, kan du få det skræddersyet til din smag. Hvis man er en børnefamilie, hvor der skal laves madpakker og en fælles morgenmad spises i travlhed i hverdagen, er det vigtigt at indtænke dette i designet. Her ville det måske være smart at gøre plads – enten i form af et lavere bord eller blot et lille spisebord – til husets medlemmer. På den måde kan børnene være en del af madlavningen, og morgenmaden kan indtages i samme rum som forældrene står og forbereder dagens måltider og madpakker i.

Nyt køkken, nyt madmenneske

Hvis du er en af dem, der aldrig rigtig har givet sig i kast med madlavningsprojekterne, er det måske den rette tid at springe ud i det. Der er mange gode og åbenlyse grunde til, hvorfor man bør lave maden fra bunden. For det første kan man spare enormt mange penge. Hvis man er vant til at købe sin mad, hver gang man er sulten, kan det hurtigt løbe op i mange penge. Ved at lave store portioner, når man laver mad, kan det gemmes i flere dage og sågar fryses ned. Et andet aspekt er det sundhedsmæssige. Ved at lave sin egen mad, kan man selv kontrollere, hvad retten består af og dermed, hvor sundt og nærende, det er. Det kan være, at et nyt køkken kan få dig i gang, for hvem vil ikke få en smule dårlig samvittighed over at have et skinnende køkken, der ikke bliver taget i brug?

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg

3 gaveidéer til den madglade mand

Den generelle tendens blandt mænd er, at de ikke får skrevet ønsker på ønskelisten i løbet af året, og når julen eller deres fødselsdag endelig

Findes der et romantisk køkken? 

Hvis man skal arrangere en romantisk middag, kan det være nærliggende at spørge, om der findes et særligt romantisk køkken. Hvor skal man hen i