Lav noget mad, der slår benene væk under din date

Corona har taget hårdt på dem der er singler under pandemien. Nogle har nok mistet game. Skal det være helt rigtigt, selvom det er ildeset, har nogle datet under pandemien. Der heldigvis mange der dater, som lader sig teste før og efter den nervepirrende date.

Er du en af dem der ikke har datet under corona, har du nok – om du vil indrømme det eller ej – mistet game. Du nok ikke være så god til at score nu, som før. Var du god til at score før? Uanset hvad din situation er, kan du her få tips til at lære at score. Om det så er i byen, på tinder, blind date eller hvad det er, så får du her nogle tips.

Lav en god middag

Gode tricks der uanset køn, kan vinde en persons hjerte, er god mad. Hvad kommer der af god mad? Af god mad kommer der to glade personer. Af god mad kommer der god snak. Hvis du laver noget god mad, skal du nok kunne score på Tinder. Derudover slår du benene væk under din date. Det er drømmen, ikke sandt? Alle elsker god mad i alle mængder. God mad er vejen til en anden persons hjerte. Tilbyd din potentielle kommende date noget lækker med og overrask vedkommende med noget lækkert mad.

Lær at score fra mobilen

Lær at score på Tinder, gennem nogle få tips. Det kan være lidt tricky at score på Tinder. Det er lidt overfladisk, når man jo primært vælger og bliver valgt ud fra udseende. Finder du dog den rette. En person som ikke kun er din type udseendemæssigt, men også har en god personlighed, så er det her du skal finde dine gamle tricks frem igen. Hvad kan det være for nogle tricks der kan bruges her? Åh ja, der findes mange tricks. Tricks der passer til alle. Det vil sige alle køn. Det handler bare om at kunne bære tricksene ordenligt. Med tricks, menes der ikke at lyve. Absolut ikke. Lyv aldrig på en date! Det hjælper ikke.

Yderligere tips til daten

Det kan være svært at finde på samtaleemner på første date. Inspiration? Her! Fortæl selvfølgelig om dig selv og spørg din date ind til hvem hun/han og hvad vedkommende laver af arbejde og hvad vedkommende kan lide at lave i fritiden. Kom med dårlige jokes! Sikker vinder. Det bryder isen. Din date vil nok ikke grine af joken fordi den er god, men fordi den er dårlig. Uanset grunden til grinet, kommer der grin på bordet og det er perfekt!

Vær personlig på daten, men ikke for personlig. Du skal tænke over hvad du siger. Du skal dog ikke overtænke hvad du siger. Det vil gøre det hele langt mere anspændt. Vær ikke for personlig og del ikke for meget. Hvis du deler for meget, ved du at en person derude ved tingene du sagde om dig. Hvis det ikke fungerer mellem dig og vedkommende, kan det godt gå hen og blive træls, hvis vedkommende ved disse ting om dig.
Lær at score ved at læse denne samt andre guides. Så er du godt på vej.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg