Når de unge kommer forbi på deres vogntur er det vigtigt, at de har muligheden for at få noget at spise. Derfor har vi lavet en liste med nemme og lækre retter som du kan servere for studenterne, som besøger dit hjem. Alt efter hvad der er aftalt omkring studenterkørselen, skal du tage højde for, hvor meget mad du skal lave. Skal du lave mad til et hovedmåltid eller lave et snackmåltid?

nem og lækker mad til studenterkørsel

Blinis

Det er små pandekager med lækker topping, de er friske og lækre samtidig med, at de er nemme at lave. Det er en anderledes ret at servere for de unge, men de fleste kan lide pandekager. Derved er du næsten sikker på, at det er noget for alle. Du kan lave toppingen forskellig med både laks, tun, serrano skine og meget mere. Det er en nem, let og smart ret til studenterkørselen.

Pølsehorn

Pølsehorn er en god snack, den er nem at lave og lækker at spise. Denne snack giver også studenterne mulighed for at tage et pølsehorn med i hånden, når de tager afsted igen. Du kan lave forskellige varianter, du kan lave pølsehorn med kyllingepølser, du kan lave pølsehorn med chili på, du kan lave kebab pølsehorn. Der er mange muligheder for at lave noget som alle kan lide, samtidig med, at det er nemt og lækkert.

Wraps

I kan lave lækre wraps, som er blevet halveret på midten, så de er nemmere at håndtere samtidig med, at der bliver dobbelt så mange. Det er en nem ret at servere for studenterne og der er igen ingen grænser for, hvor mange varianter i vil lave. I kan lave med kylling, oksekød eller uden kød.

Mini burgere

Dette er en god ide til studenterkørslen, fordi det som sagt er en mini burger. Det er lille hapser i forhold til en hel burger. I denne ret er der igen plads til variation. Det er en god ret til en studenterkørsel, fordi det er nemt og er samtidig rigtig lækkert.

Pizza slices

Mange kan lide pizza så, hvorfor ikke lave nogle pizzaer og servere dem som pizza slices? Der er her mulighed for at lave forskellige varianter. Du kan lave pizza med kød, uden kød, salatpizza og meget mere. De unge vil nok føle, at det er ligesom når de er på vej hjem fra byen og skal have en pizza med hjem, så det er næsten sikkert, at alle kan lide denne ret.

Sandwiches

Lav nogle forskellige sandwiches og skær dem ud i mindre stykker og servere det for de unge. Du kan lave et bord med sandwich buffet så de selv kan bestemme, hvad de helst vil have. Det er et meget nemt måltid at lave i mens, at det stadig er rigtig lækkert.

Tærte stykker

Tærte smager godt og mætter rigtig godt så, hvorfor ikke sørge for, at de unge får noget godt at spise? Du kan igen her lave forskellige varianter af tærten og skære den ud i små stykker, så det er nemt for studenterne at spise. 

Smørebrød

Ikke smørebrød på den traditionelle måde, hvor det er høj belagt, men lav nogle forskellige rugbrødsmadder med noget forskelligt topping på. Skær rugbrødsmadderne i mindre stykker, så det er nemt for studenterne at smage forskellige slags. Det mætter godt og det er meget nemt at lave samtidig med, at du nemt kan gøre det indbydende for de unge.

Frikadeller

Frikadeller er lækre både kolde og varme så, hvorfor ikke give de unge muligheden for at få en frikadelle med remolade til? Du kan servere frikadellerne med rugbrød ved siden af, du kan servere frikadellerne uden noget tilbehør. Dette er igen alt efter, hvad i finder som en god løsning, eller hvordan i plejer at servere frikadeller.

Yoghurt med topping

Hvis i er et af de første stop på vognturen, kan yougurt med forskellige topping være end god ide. Det er frisk, og det giver en god bund for de unge. Du kan anrette yougurten i glas, hvor der i forvejen er topping på, ellers kan du lave en bland selv topping station til dem, så de selv kan bestemme, hvad de vil have på.

Hjemmelavede boller

Hjemmelavede boller er en god ide uanset om i er et af de første stop, i midten eller i slutningen af vognturen. Blot sæt noget forskelligt pålæg frem, så de selv kan bestemme, hvad de vil have på de hjemmelavede boller.

Et par tips til sidst er, at det er en god ide at tænke over, at maden gerne skulle kunne spises stående. Yderligere er det er det en god ide at sørge for både sødt, salt og drikkelse uden procenter. En ide til drikkelse uden procenter kunne være saftevand eller lemonade, da studenterne ville finde det mere indbydende end blot vand. Et sidste tip er, at der næsten altid er for meget mad. Du skal tænke over, at de unge højst sandsynligt lige kommer fra et sted, hvor de også har fået mad, så derfor spiser de nok ikke så meget.  

Hvis i ønsker at bestille maden udefra og ikke selv stå med bøvlet så anbefaler vi at bruge EventButler, der er eksperter i mad ud af huset og kan hjælpe jer med at finde stedet til at levere maden til jeres studenterkørsel lige til jeres addresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *