Inden du bestiller en mobil cocktailsbar til jeres firmafest, så undersøg altid markedet og mulighederne. Der vil desværre altid være nogle i denne branche, som ikke holder og leveret det som er lovet og aftalt. Derfor er det altid en god ide og undersøge markedet og leverandøren man har valgt. Hertil er bla. Trust pilot et glimrende værktøj til at sortere de forkerte fra.

Herudover er der nogle punkter som er væsentlige, som man altid skal huske at spørge ind til.

  1. Kvalitetsmærker på spiritus, sirup, sodavand, juice osv. Der er ingen der gider at have ekstra hovedpine dagen efter, fordi der er anvendt billigt spiritus af leverandøren, så derfor er det altid en god ide at spørge ind til hvilke mærker leverandøren anvender. Bar-mobil tilbyder bla. Også at tilpasse udvalget efter ønsker, så man kan få præcist den Gin eller Rom man gerne vil have.
  2. Erfaring. Erfaring er altafgørende, for netop i denne branche åbner der en ny leverandør hver måned, men der lukker også en hver måned. Der er desværre nogle som er ude efter nogle hurtige penge, og derfor ikke levere det aftale. Derfor er det altid en god ide at tjekke hvor langt tid firmaet har eksisteret, på den måde får man også et indtryk af om firmaet er et seriøst firma og samtidig har de erfaringen I at have prøvet lidt af hvert, og derved kan imødekomme alle jeres ønsker. Bar-mobil.dk er et af de ældste firmaer på markedet med over 10 års erfaring.
  3. Bartendere. Bartenderne er en afgørende effekt på en god service. Der skal smiles, flirtes og konverseres i baren, og det må der aldrig være for travlt til. Derfor er det også vigtigt at spørge ind til hvor mange bartendere der kommer. Igennem de sidste 10 år, som Bar-mobil.dk har eksisteret, er vi stødt på lidt af hvert. En ny kunde fortalte om en oplevelse, hvor de havde booket et andet firma, som sendte 2 bartendere afsted til 250 mennesker. Og det siger næsten sig selv at det kan ingen håndtere, og typisk for et firma som vi spare på personalet for at tjene mere. I Bar-mobil.dk sender vi altid rigeligt bartendere afsted, så vi er garant for en god oplevelse. Yderligere bør man spørge ind til om det er udlærte bartendere og om de har minimum 3 års erfaring. Det er og har alle i bartendere i Bar-mobil, hvortil vi også har oplevet kunden som har benyttet en anden leverandør sige ” Vi holdt firmafest og med bred gruppe af mennesker i alderen 40+ og så sendte de 2 bartendere afsted på 18 år uden erfaring”. Det holder naturligvis ikke. Ikke fordi alder i sig selv er et parameter, men fordi erfaringen gør en forskel.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *