Røræg kombineret med ost – så bliver det vist ikke meget bedre!

Røræg med ost

Amerikansk inspireret variant af røræg.
Samlet tid15 min
Ret: Breakfast
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4-5 æg
  • 1 dl fløde eller vand
  • hvid peber
  • 1 dl fintreven lagret ost
  • ½ pakke sprødtstegt bacon
  • karse

Sådan gør du

  • Slå æggene let sammen med en gaffel og tilsæt fløde eller vand samt den revne ost.
  • Hæld massen i en gryde med smeltet smør over svag varme og rør, til den stivner.
  • Drys med peber og pynt med bacon og karse.

Noter

Billedet af røræg her er uden ost, og billedet er lånt herfra: https://www.hurtigmums.dk/roeraeg/

Kunne du lide røræg med ost?

Så kommenter det meget gerne nedenfor i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *