Madlavning kan være rigtig hyggeligt, og det kan samle folk på tværs af generationer. Du kan lære fra dig i et køkken, men du kan også blive klogere af andre. Hvis du har børnebørn, er det hyggeligt at hive dem med ud i køkkenet, så madlavning bliver til en fælles ting i familien. Men hvordan motiverer du dine børnebørn til det? 

Giv dit køkken en make-over

Barn eller voksen, så er det altid mest motiverende at stå i et køkken, der er indbydende og som fungerer. Hvis du har et køkken, der trænger lidt til en make-over, kan du overveje, om det er på tide til det. Du vil nemlig også opleve, at din egen gejst for at stå i køkkenet, vil vokse i takt med, at dit køkken får en overhaling. Hos AUBO kan du finde inspiration til nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers.

Inkludér dine børnebørn i planlægningen

Når du planlægger, hvad der skal laves til aftensmad, kan du inkludere dine børnebørn i lidt højere grad. Hvis de er med under planlægningen, kan de også få en større lyst til at være med til selve madlavningen. Det kan også være, at de selv har nogle idéer til retter, som de godt kan lide. Det er altid mere motiverende at lave noget mad, som man rigtig godt kan lide. 

Giv dem frie tøjler

Når du laver mad med dine børnebørn, vil du garanteret gerne lære fra dig, men det handler om at finde en god balance. Det er nemlig også sjovt at få frie tøjler i køkkenet i stedet for hele tiden at blive belært og irettesat. Hvis du giver dem noget ansvar i køkkenet, vil det give dem motivation til at blive ved. Men samtidig kan du godt give gode tips og tricks hen ad vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *