Er du madglad? kan du lide gadgets og mobilcovers? Så er der en god nyhed til dig. Flere og flere virksomheder beskæftiger sig med at sælge tilbehør til mobilen, til din tablet eller til din laptop. En af de mest populære gadgets er mobilcovers: ud over, at de fungerer som en gadget rent udseendesmæssigt fungerer de ligeledes som beskyttelse med støv, stød, slag og vand.

I takt med, at lagret fyldes op og de mange covers ryger afsted til forbrugerne, opfinder man nye måder at tage disse mobilcovers til nye højder.

Noget af de nyeste er, at du selv kan lave dit cover.. eller, du kan selv bestemme, hvad der skal printes på disse. Derfor, hvis du er glødende madentusiast, hvad så bedre end at printe dine favorit madretter eller dine egne lækre madretter . ja, hvem ved, måske endda en opskrift.

Uanset hvad du vælger, er det kun fantasien, der sætter grænser. Madbilleder på mobilcovers er ikke det mest populære lige i øjeblikket, men det kan det blive – se selv på siden her, hvor de foruddefinerede covers både tæller billeder af øl, andre drikkevarer og mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *