Sponsoreret

Vi elsker alt til køkkenet, og nyt køkkengrej er en oplagt måde at forkæle på – uanset om det er dig selv eller andre, der fortjener lidt ekstra. Vi har samlet syv ting, du måske ikke vidste, du manglede i dit køkken. Når først du har prøvet dem, får du til gengæld svært ved at leve uden.

1)     Lille blender – lav sunde smoothies hele året rundt

De fleste elsker smagen af sød og frisk frugt, men i vinterhalvåret kan det godt blive lidt af en udfordring, fordi mange af os i stedet begynder at crave tung og varm mad. Men en god måde at få spist frugt hele året er ved at have fryseren fyldt med frosne bananer og frosne bær, som kan blendes til en lækker smoothie. Til dette formål kan du med fordel anskaffe dig en lille, smal blender, der er særligt beregnet til at blende smoothies. Disse små blendere er som regel langt billigere end de store, brede blendere. En lille smoothie-blender vil derfor være en overkommelig, men ikke desto mindre betænksom gave til både dig selv og én, du kender, som elsker at holde sig sund hele året rundt.

2)     Espressomaskine – selvforkælelse og koffeinskud

Elsker du kaffe, er det måske på tide at anskaffe dig en rigtig espressomaskine. Med en espressomaskine får du den reneste og mest intense kaffeoplevelse. Du får også hele kaffeoplevelsen med, hver gang du brygger en kop. Duften er friskkværnede bønner og lyden af maskinens diskrete brummen kan blive en terapeutisk og nær hellig del af din morgenrutine.

De fleste kaffeelskere føler, at kaffen er et must, inden de kan starte dagen rigtigt. Hvis du også har det sådan, kan du næsten lige så godt gå all in og finde en kvalitetsrig espressomaskine, så du rigtigt kan nyde ritualet. Du kan finde inspiration til den bedste espressomaskine her.

3)     Popcornmaskine – hjemmebiograf og hygge

Hvem elsker ikke at gå i biografen og spise lækre, sprøde popcorn? Du kan nemt rykke oplevelsen hjem i stuen, hvis du ikke altid har råd eller mulighed for at tage ned i den lokale biograf. Heldigvis kan du få en stor del af oplevelsen serveret ved at have en popcornmaskine til rådighed, som kan poppe lækre snacks til dig og dine gæster.

Det er efterhånden en del år siden, at den almindelige forbruger blev advaret imod de dengang populære popcornposer, der skulle en tur i mikroovnen. Man fandt ud af, at belægningen var fyldt med alverdens skidt. Som et bedre alternativ kan du selv poppe dine majskerner. Dette kan naturligvis godt gøres i en gryde på gefühl, men hvis du vil have de bedste, nemmeste og sprødeste popcorn, bør du med fordel investere i en popcornmaskine. Find den bedste popcornmaskine i denne guide, så du kan servere popcorn, når det passer dig – uden du skal vente på den rigtige film i biografen.

4)     Keramik – få den smukkeste opdækning

Går du også meget op i at dække bordet på en pæn og personlig måde? Det er blevet mere og mere populært at have en broget og rustik samling af kopper, tallerkner og skåle på bordet frem for det matchende og minimalistiske hvide stel. Hvis du også elsker synet og følelsen af rustik keramik, kan det være en perfekt køkkenting at købe til dig selv eller skrive på ønskelisten. I dag kan du finde keramik i almindelige butikker, men du kan også gå i specialbutikker eller til deciderede keramikere, hvis du er ude efter noget helt autentisk. Eller måske er du selv kreativ og skal derfor en tur på et keramikværksted sammen med en god ven.

5)     Panini grill – nem måde at riste brød og grille bøffer og grønt

En ekstra smart maskine til køkkenet er multifunktionel, og det gælder i høj grad for panini grillen. Med den kan du naturligvis lave lækre, sprøde paninier, men du kan også bruge den til at riste brød og grille alt fra bøffer til grøntsager. En kvalitetsgrill vil fungere lige så godt som en pande, og fordelen ved den lukkede grill er, at maden også får varme ovenfra.

6)     Kvalitetsknive – snorlige udskæringer

Store, skarpe og kvalitetsrige knive skal man virkelig ikke undervurdere i sit køkken. Hvis du elsker at lave mad, ved du sikkert også, at knivens kvalitet har stor betydning for, hvor pænt og hurtigt du kan snitte dine grøntsager, eller hvor fine dine udskæringer bliver. Det nytter ikke noget at spare på knivene, hvis du virkelig ønsker et godt resultat i madlavningen. Invester hellere i et par enkelte kvalitetsknive. Et godt knivsæt vil også være en fantastisk gaveide til både dig og selv og én, du kender, der elsker at stå i køkkenet.

7)     Forklæde – beskyt tøjet mod fedtpletter

Et undervurderet og ofte overset køkkenudstyr er forklædet. Ikke desto mindre er det en yderst praktisk ting at have i køkkenet, da du potentielt kan redde adskillige stykker tøj fra de genstridige fedtpletter, der nemt angriber under madlavningen. Forklæder kommer i mange forskellige prisklasser, og du kan sagtens finde et billigt forklæde, som klarer jobbet ganske fint. Det vigtigste er, at du skåner dit tøj, når du laver mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *