Opskrifter på lækre fiskeretter

Skal du have lækker fisk til aftensmad, eller skal familien forkæles med skaldyr, friske fra havet, så er det godt at have den rette opskrift. Der findes heldigvis et væld af opskrifter ude i den store verden, som indeholder nogle gode takes på, hvordan du kan tilberede både fisk og skaldyr til perfektion på alle muligforskellige måder. Prøv dig frem og find din favoritret.

Når det kommer til fiskeretter, så findes der et hav af forskellige muligheder fra alle de forskellige lande i verden. Så i virkeligheden handler det om, at du skal have fundet ud af, hvilke smage du godt kunne tænke dig at have i din ret. Det kunne eksempelvis være noget asiatisk, måske en thai suppe med lækre kæmperejer, bagt eller dampet fisk med friske krydderurter eller andet godt fra Asien.

Mod stillehavet – nyd fiskeretterne

Tager man mod Stillehavet, så kan du også finde lækre fiskeretter, såsom Ceviche, der især er populært i Sydamerika. Ceviche består fisk, der er skåret ud i små, mundrette stykker, og så bliver det marineret i saft fra citrusfrugter. Dette sker ved, at det høje syreindhold i, eksempelvis, en citron går ind og tilbereder fisken, så den ikke er helt rå, men har fået en særlig tilberedning.

Holder vi os til det nordiske køkken, så vil du kunne finde et utal af forskellige fiskeretter, for her oppe i Nordeuropa er vi vilde med fisk. Se bare alene på det danske køkken. Her har vi både helstegt fisk af forskellig art, syltede fisk, stegte fisk og meget mere. Du kan, som eksempel, vælge at forkæle familien med en omgang rødspætte på ben med nye kartofler og friske asparges. Mmm…

Med andre ord, så er der masser af gode opskrifter på fiskeretter rundt omkring i verden, som du bestemt ikke må gå glip af, så gå på opdagelse og find dine favoritter med alle de forskellige fisk, og bliv en haj til at tilberede dem.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents

Relaterede indlæg